2019-08-07 19:31:54
Φωτογραφία για Σίρσε Κένεντι Χιλ: Οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία της εγγονής του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι
 Απέραντη θλίψη και συγκίνηση επικράτησαν χθες στην κηδεία της εγγονής του Ρόμπερτ Φ.

Κένεντι της 22χρονης Σίρσε Κένεντι Χιλ. Το νεαρό κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό την περασμένη Πέμπτη 1 Αυγούστου σε κτιριακό συγκρότημα το οποίο ανήκει στην οικογένεια στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης.

Η νεαρή κοπέλα, αν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, φαίνεται πως πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ενώ εδώ και χρόνια πάλευε σκληρά με το τέρας της κατάθλιψης. Άνθρωποι κοντά στην οικογένεια ανέφεραν ότι ο θάνατος της δεν ήταν αυτοκτονία αλλά... ατύχημα λόγω ναρκωτικών.

Η Σίρσε Κένεντι Χιλ ήταν το πιο πρόσφατο θύμα της κατάρας των Κένεντι.

Συγκίνηση και σπαραγμός στην κηδεία της

Η κηδεία του νεαρού κοριτσιού έγινε στην Εκκλησία της Παναγίας της Νίκης, κοντά στην ιστορική έπαυλη των Κένεντι στο Cape Cod, πριν θαφτεί στο κοντινό νεκροταφείο του Αγίου Φραγκίστου στο Σέντερβιλ.


Το πρόγραμμα περιελάμβανε στίχους από το τραγούδι Μπιγιονσέ «XO», καθώς και μια αναθεωρημένη έκδοση του παραδοσιακού ιρλανδικού τραγουδιού «When Irish Eyes Are Smiling». Το όνομα του Σίρσε —που σημαίνει «ελευθερία» στα γαελικά— αντικαταστάθηκε στους στίχους του τραγουδιού, τυπωμένο μαζί με μια χαμογελαστή φωτογραφία της.

«Όταν τα μάτια της Σίρσε χαμογελούν. Σίγουρα είναι σαν την αρχή της Άνοιξης. Στο άκουσμα του Ιρλανδικού γέλιου μπορείς να ακούσεις αγγέλους να τραγουδούν. Όταν η καρδιά της Σίρσε είναι χαρούμενη, όλος ο κόσμος μοιάζει φωτεινός και χαρούμενος. Και όταν τα μάτια της Σίρσε χαμογελούν... Σίγουρα σου κλέβουν την καρδιά» ανέφερε το συγκινητικό ποίημα.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η γιαγιά της

Συντετριμμένη η μητέρα της Κόρντνεϊ Κένεντι που έθαψε τη μοναχοκόρη της. Η Κόρντνεϊ Κένεντι δεν σταμάτησε να κλαίει ούτε λεπτό. Δίπλα της ήταν διάφοροι συγγενείς που δεν την άφησαν λεπτό μόνη της. Τραγική φιγούρα και η γιαγιά της Έθελ Κένεντι η οποία έχει βιώσει μια σειρά από τραγωδίες, ιδίως τη δολοφονία του συζύγου της και τους πρόωρους θανάτους των δύο από τα ένδεκα παιδιά τους.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ