2019-08-08 21:27:36
Φωτογραφία για H πέμπτη δημόσια beta του είναι iOS 13 και tvOS 13 διαθέσιμη
Η Apple μόλις κυκλοφόρησε την πέμπτη δημόσια beta του iOS 13 στο iPhone και το iPod touch και το πέμπτη δημόσια beta του iPadOS στο iPad . Διατίθενται μόνο 24 ώρες μετά την beta 6 για τους προγραμματιστές όπου και βρίσκουμε τις ίδιες καινοτομίες.  

Η νέα έκδοση beta των iOS 13 και iPadOS προτείνει να υπάρχει μια συντόμευση στο κέντρο ελέγχου για την γρήγορη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της λειτουργίας του σκούρου, την επιστροφή σε 16 ρυθμίσεις της έντασης ήχου (έναντι 32 με την προηγούμενη έκδοση beta), τη δυνατότητα εάν θέλετε να προβάλλετε μια προεπισκόπηση του συνδέσμου Safari από ιστότοπους όταν κάνετε μεγάλο πάτημα στο σύνδεσμο, να αλλάξτε τη διαφάνεια για το φάκελο και πολλά άλλα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί για να λαμβάνει μια δημόσια beta (με το απαραίτητο πιστοποιητικό), μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, μεταβείτε στο beta.apple.com , συνδεθείτε με το λογαριασμό σας της Apple και θα σας καθοδηγήσει για να δοκιμάσετε τα δημόσια betas.

Επιπλέον, η Apple προσφέρει το πέμπτο δημόσιο του tvOS 13 beta και στην Apple TV. Η beta 6 για τους προγραμματιστές έφτασε χθες και δεν έφερε κάτι ιδιαίτερο, αφού η Apple επικεντρώθηκε σε διορθώσεις σφαλμάτων.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ