2012-06-15 17:57:04
Φωτογραφία για Ανέβασε ρυθμούς, έδειξε Τζαβέλλα ο Σάντος!
Η αντίστροφη μέτρηση για τον «τελικό»με τη Ρωσία έχει ήδη ξεκινήσει και η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Η προπόνηση διήρκεσε περίπου μία ώρα και ένα τέταρτο με τον Φερνάντο Σάντος να ανεβάζει τους ρυθμούς. Γι' αυτό άλλωστε έγινε πρωινή προπόνηση, ώστε να έχουν χρόνο ξεκούρασης οι διεθνείς.

Αυτό, που φάνηκε από το σημερινό διπλό είναι πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός σκέφτεται σοβαρά να αντικαταστήσει τον Χολέμπας με τον Τζαβέλλα, ενώ κι ο Σαμαράς αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του.

Το θετικό για τον Σάντος είναι πως με εξαίρεση τον Χαλκιά, που είναι τραυματίας και έκανε θεραπεία, οι υπόλοιποι είναι στη διάθεσή του.

Η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα και στη συνέχεια οι διεθνείς επιδόθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα, τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας.

Στη συνέχεια ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα σε μισό γήπεδο. Σε σύστημα 4-2-3-1 τους «μπλε» αποτέλεσαν οι Τζόρβας, Χολέμπας, Τοροσίδης, Μαλεζάς, Μάκος, Κατσουράνης, Φωτάκης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου.


Στους «πορτοκαλί» με σύστημα 4-3-3 έπαιξαν οι Σηφάκης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Μανιάτογλου (μεταφραστής του Σάντος), Μανιάτης, Καραγκούνης, Νίνης, Φορτούνης, Φετφατζίδης και Γκέκας.

Σχετικά με το αρχικό σχήμα ο Σάντος προσανατολίζεται να επαναφέρει τον Κατσουράνη στη μεσαία γραμμή, καθώς στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Παπασταθόπουλος.

Ο Σηφάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης δεξιά, ο Τζαβέλλας φαίνετια πως κερδίζει τη θέση για τα αριστερά και οι Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος Κυριάκος κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Κατσουράνης, Μανιάτης και Καραγκούνης θα αγωνιστούν στο κέντρο, ενώ για την επίθεση προβάδισμα έχουν οι Γκέκας, Σαμαράς και Σαλπιγγίδης.
woop.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ