2019-08-09 17:47:03
Φωτογραφία για Λαμία: Θρήνος για τον 14χρονο ποδηλάτη - Ο οδηγός του ΙΧ είχε καταναλώσει αλκοόλ
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αίμα του οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε 14χρονο ποδηλάτη στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας εντοπίστηκε υψηλή ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο 44χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, ενώ έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι ο άνδρας αλβανικής καταγωγής οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα όταν αντιλήφθηκε τα τρία αγόρια που έκαναν ποδήλατο την τελευταία στιγμή. Αν και έκανε ελιγμό για να τα αποφύγει, έπεσε πάνω στο ένα το οποίο και τραυμάτισε θανάσιμα.

Τα άλλα δύο αγόρια, ένα εκ των οποίων είναι δίδυμος αδελφός του θύματος, τραυματίστηκαν ελαφρά και είναι εκτός κινδύνου.

Οι γονείς του θύματος και του τραυματία αδελφού του είναι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας. Η μητέρα του μάλιστα είχε εφημερία την ώρα που διακομίστηκε ο γιος της, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Κάτοικοι του χωριού έτρεξαν αμέσως πάνω από το χτυπημένο παιδί. Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 14χρονου που είναι γιατρός στη Λαμία και έσπευσε και εκείνος στο σημείο.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν αμέσως έκαναν τα πάντα έκαναν για να διακομιστεί ζωντανός ο 14χρονος στο Νοσοκομείο Λαμίας. Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δυστυχώς κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ