2019-08-10 17:17:35
Φωτογραφία για Apple Card: παραδίδονται τα πρώτα αντίγραφα (αποσυσκευασία βίντεο)
Η Apple έχει αρχίσει να στέλνει τα πρώτα αντίγραφα της κάρτας Apple σε χρήστες που έχουν υποβάλει αίτηση αυτή την εβδομάδα.  

Η κάρτα Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με το iPhone ή τo Apple Watch μέχρι στιγμής χάρη στην εφαρμογη Apple Pay. Το φυσικό μοντέλο της κάρτας είναι χρήσιμο σε χώρους όπου η Apple Pay δεν είναι αποδεκτή.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube από κάποιον που κάνει αποσυσκευασία της κάρτας Apple. Ξέραμε την αποσυσκευασία των smartphones, των tablet ή ακόμα και των υπολογιστών. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να αποσυσκευάσουμε και μια πιστωτική κάρτα!

Η Apple έχει επιλέξει για την συσκευασία της ένα πολύχρωμο πακέτο που όταν ανοίγει θα μας αποκαλύψει την κάρτα Apple. Αυτό είναι όλο. Η ενεργοποίηση της κάρτας Apple πραγματοποιείται προσεγγίζοντας το iPhone. Η διαδικασία διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα και είναι παρόμοια με την αντιστοίχιση για τα AirPods.

Σχετικά με την ίδια την Apple Card, βρίσκουμε το λογότυπο της Apple, το όνομα του ιδιοκτήτη και ένα τσιπ στο μπροστινό μέρος. Στο πίσω μέρος υπάρχουν τα λογότυπα της Goldman Sachs και της MasterCard και μια μαγνητική λωρίδα. Δεν υπάρχει αριθμός στον χάρτη για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Πορτοφόλι στο iPhone σας για να τις έχετε.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ