2019-08-10 19:42:21
Φωτογραφία για Δωρεάν παιχνίδια για πολλούς παίκτες σε Android και iPhone
Οι προδιαγραφές των κινητών βελτιώνονται κάθε χρόνο και τα κινητά παιχνίδια για πολλούς παίκτες εξελίσσονται και αυτά.  

Αντί να παίζετε μόνοι σας, μεταβείτε σε κάποιο παιχνίδι και παίξτε με τους φίλους, την οικογένεια και τους ξένους από όλο τον κόσμο. Αλλά ποια παιχνίδια για πολλούς παίκτες αξίζουν τον χρόνο σας στο Android ή στο iOS;

Fortnite Battle Royale

Το " Fortnite " έχει κυριαρχήσει στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών και έχει γίνει πολιτιστικό φαινόμενο από τότε που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια. Τώρα πλησιάζοντας τη δέκατη σεζόν (οι εποχές διαρκούν περίπου δύο μήνες η καθεμιά), η δημοτικότητα του mode royale battle είναι τόσο ισχυρή όσο ποτέ, χάρη στις ενημερώσεις του περιεχομένου.

Εγκαταστήστε Fortnite: Android (δωρεάν) | iOS (δωρεάν)

Asphalt 9

Το " Asphalt 9: Legends " είναι το τελευταίο στην μακρά λίστα αγωνιστικών βιντεοπαιχνιδιών. Πρώτα κυκλοφόρησε πίσω στο 2004 αλλά κατάφερε να κρατήσει τη φήμη του τόσα χρόνια μετά.Θα βρείτε τα πιο σύγχρονα και δυνατά αυτοκίνητα στη διάθεσή σας (Ferrari, Porsche, Lamborghini, BMW) και καταπληκτικά γραφικά.Για να μπορέσετε να παίξετε με άλλους παίχτες θα πρέπει να ξεκλειδώσετε μια σειρά από δοκιμασίες.


Εγκατάσταση Asphalt 9: Legends: Android (δωρεάν) | iOS (δωρεάν)

Clash Royale

Το " Clash of Clans " είναι ένα από τα μεγαλύτερα κινητά παιχνίδια στον κόσμο. Αναπτύχθηκε από την Supercell το 2012, οπου πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής με θετικές κριτικές και υψηλές αξιολογήσεις από τους επικριτές και τους χρήστες. Χρησιμοποιώντας πολλούς χαρακτήρες από το "Clash of Clans", η Supercell δημιούργησε τον διάδοχό του το 2016, το "Clash Royale", ένα μοναδικό συνδυασμό μάχης, στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο και online αρένα μάχης για πολλούς παίκτες.

Εγκαταστήστε Clash Royale: Android (δωρεάν) | iOS (δωρεάν)

FIFA Mobile 19

Το "FIFA Mobile" είναι το παιχνίδι ποδοσφαίρου της EA για το smartphone σας. Κτυπήστε την μπάλα γύρω από ένα πεδίο, όπως ακριβώς και σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι ποδοσφαίρου, αλλά φέρνει τα καλύτερα κινούμενα γραφικά, με το πιο έξυπνο μενού και σημαντικές για τις αλλαγές του παιχνιδιού.

Την πρώτη φορά που θα ανοίξετε το "FIFA Mobile", πρέπει να παίξετε μέσα από τα απλά μαθήματα για να ξεκλειδώσετε σιγά-σιγά τους καλύτερους παίκτες και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά (κάτι σαν να κάνετε προπόνηση).

Εγκατάσταση του FIFA Mobile: Android (δωρεάν) iOS (δωρεάν)

Words With Friends 2

Είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες και είναι απίστευτα διασκεδαστικό να τον παίζεις. Το " Words With Friends 2 " είναι ένα παιχνίδι λέξεων για πολλούς παίκτες, παρόμοιο με το κλασικό Scrabble το επιτραπέζιο παιχνίδι. Παίρνετε γράμματα, γράφετε λέξεις και κερδίζετε πόντους.

Εάν δεν έχετε παίξει ποτέ "λέξεις με φίλους", ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Παίρνετε επτά γράμματα ανά γύρο που μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο τραπέζι. Εάν είστε ο πρώτος παίκτης, μία από τις λέξεις σας πρέπει να πάει στο κέντρο όταν δημιουργείτε μια λέξη. Ο επόμενος παίκτης πρέπει να χρησιμοποιήσει τυχόν υπάρχοντα πλακάκια στον πίνακα για να δημιουργήσει μια νέα λέξη. Όλες οι λέξεις πρέπει να είναι συνδεδεμένες, αλλιώς δεν μπορείτε να τις παίξετε.

Εγκατάσταση Words With Friends 2: Android (δωρεάν) | iOS (δωρεάν)

8 Ball Pool App 10

Δεν είναι όλα τα multiplayer που πρέπει να έχουν ένα τρελό gameplay και πολλών μοναδικών χαρακτηριστικών. Μερικές φορές θέλετε απλώς ένα παιχνίδι που θα απολαύσετε ενάντια στους φίλους ή τους ξένους σας με απλα χαρακτηριστικά και το "8 Ball Pool" είναι ακριβώς αυτό. Αναπτύχθηκε από το Miniclip και το παιχνίδι μπορεί να είναι μια απλή επιλογη, αλλά και μια εθιστική εφαρμογή μπιλιάρδου που διαθέτει ένα πολύχρωμο περιβάλλον χρήστη.

Εγκαταστήστε το 8 Pool Pool: Android (δωρεάν) | iOS (δωρεάν)
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ