2019-08-11 20:28:13
Φωτογραφία για Γεραπετρίτης σε Τσίπρα: Είχατε επιπλέον 53 μετακλητούς
Ο υπουργός Επικρατείας απέρριψε και τους... συσχετισμούς Τσίπρα για την Επιτροπή Ανταγωνισμού και την Τράπεζα της Ελλάδας Σκληρή απάντηση για τις επικρίσεις του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο υπουργός Επιρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Παίρνοντας τον λόγο αμέσως μετά την ομιλία του πρόέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Γεραπετρίτης αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε 53 επιπλέον μετακλητούς στο Μέγαρο Μαξίμου!

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας απέρριψε και τους ισχυρισμούς Τσίπρα για την Επιτροπή Ανταγωνισμού και έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η υπόθεση αυτή δεν απολύτως καμία σχέση, ούτε μπορεί να συγκριθεί με την Τράπεζα της Ελλάδας.

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας παίρνοντας τον λόγο στη συζήτηση για το επιτελικό κράτος κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ για «ψέματα, fake news, παραπληροφόρηση, διαστρέβλωση και έφοδο στο κράτος και στους θεσμούς. «Αντί για αξιοκρατική στελέχωση επιχειρείται την άλωση του κράτους με επιλογή προσώπων από το κομματικό σας μητρώο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας

«Λαϊκίζατε επι 4,5 χρόνια για τους μετακλητούς – κι ας ήμασταν εμείς που τους μειώσαμε – έρχεστε εσείς σήμερα και συστήνετε 700 θέσεις μετακλητών και αυξημένες αποδοχές. Με τις προτεινόμενες διατάξεις όλοι οι μετακλητοί θα τυγχάνουν ειδικών μισθολογικών προνομίων και χωρίς να απαιτείται ούτε καν πτυχίο ΑΕΙ. Το πτυχίο Λυκείου θα αρκεί για την επιλογή του προσώπου. Τόσους άριστους έχετε μαζέψει»
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ