2019-08-13 12:00:42
Φωτογραφία για Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού η Έκθεση της Κρεμαστής Ρόδου
«Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού η Έκθεση της Κρεμαστής από το 2020. Να συνδέσουμε την έκθεση με τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα και την τοπική γαστρονομία»

Στα εγκαίνια της 54ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, που αναφέρθηκε σε μια νέα προσπάθεια αναβάθμισης και διεθνοποίησης της Έκθεσης.

Ο κ. Κόνσολας προανήγγειλε ότι η επόμενη έκθεση θα τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και επισήμανε ότι η Έκθεση της Κρεμαστής πρέπει να συνδεθεί με το τουρισμό και να αναδεικνύει την ποιότητα και τη δυναμική των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα και της τοπικής γαστρονομίας.

Ο Μάνος Κόνσολας τόνισε ότι η Έκθεση της Κρεμαστής , μέσα από συνέργειες του Κράτους, της αυτοδιοίκησης, των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών μπορεί να αποκτήσει διεθνή εμβέλεια, αποτελώντας μοχλό ανάπτυξης για την τοπική οικονομία αλλά και μέσο προβολής της Ρόδου.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα περίπτερα της έκθεσης και να συνομιλήσει με επαγγελματίες, αγρότες και πολίτες, οι οποίοι αποτίμησαν θετικά την πρόταση του για την αναβάθμιση της Έκθεσης.

TornosNews.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ