2019-08-16 00:22:17
Φωτογραφία για iOS 13 και tvOS 13: Η έκτη δημόσια beta είναι διαθέσιμη
Η Apple μειώνει τον χρόνο απελευθέρωσης μεταξύ των beta για τους προγραμματιστές και το κοινό . Το beta 7 των iOS 13, iPadOS και tvOS 13 γεννήθηκε νωρίς σήμερα το βράδυ για τους προγραμματιστές .  

Τώρα είναι διαθέσιμη η έκτη δημόσια beta (η οποία είναι η beta 7 για τους προγραμματιστές), λίγες μόνο ώρες μετά από την πρώτη.

Στο iOS 13 και το iPadOS, δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει καποια μεγάλη αλλαγη. Η Apple επέστρεψε την οθόνη του παλιού φακέλου, κατάργησε την υποστήριξη οθόνης με τρία δάχτυλα για να εμφανίσει μια γραμμή συντομεύσεων, και πάλι προτείνει τη διαγραφή των αρχείων που έλαβε από το iMessage, δημιουργεί νέες επιλογές για αποκλεισμένους αποστολείς στο Αλληλογραφία και να αλλάξετε τη θέση του κουμπιού "Αναδιάταξη εφαρμογών".

Εάν η συσκευή σας είναι ρυθμισμένη να λαμβάνει τις δημόσια beta από το iOS 13, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Ενημέρωση λογισμικού και κάντε λήψη της νέας έκδοσης. Εάν αυτό δεν συμβαίνει και θέλετε να δοκιμάσετε το beta, συνδεθείτε στο beta.apple.com με το αναγνωριστικό της Apple και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί.

Στην πλευρά της Apple TV, η Apple προσφέρει επίσης την έκτη δημόσια beta του tvOS 13. Μόνο μία καινοτομία παρατηρήθηκε: οι ταινίες της εφαρμογής Apple TV ξεκινούν στην αρχική σελίδα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ