2019-08-16 09:48:40
Φωτογραφία για Δες τι σημαίνει το χρώμα καρδούλας που επιλέγεις στο facebook
Πλέον εκφράζουμε πάρα πολλά από τα συναισθήματά μας με emoticons ή gifs αφού δυστυχώς η πλειοψηφία των

συνομιλιών μας γίνεται μέσα από τα social media.

Σας έχει περάσει όμως ποτέ από το μυαλό ότι το χρώμα της καρδούλας που στέλνετε στο Facebook υποδηλώνει και ένα ξεχωριστό μήνυμα; Κι όμως ισχύει. Η μαύρη καρδούλα έχει διαφορετικό κρυφό μήνυμα από την κόκκινη. Πάμε να τις δούμε μία προς μία:

H κόκκινη καρδιά

Θεωρείται κλασσικά η πιο ρομαντική και βασική καρδιά. Κάνει εντύπωση όμως μόνο την πρώτη φορά που θα τη στείλει και αντίστοιχα θα τη λάβει κάποιος, καθώς αποτελεί statement: ” Ναι, έχεις την αγάπη μου”. Από εκεί και πέρα είναι τόσο αναμενόμενη που δυστυχώς χάνει και το νόημα ή την αξία της και πρέπει να γίνετε πιο εφευρετικοί.

Η πορτοκαλί καρδιά

Αυτή είναι η “κόκκινη καρδιά του δειλού”, δηλαδή είναι το emoji που θα στείλει ο τύπος ο οποίος δεν τολμά να πατήσει την κόκκινη για να μη φανεί ευάλωτος και ερωτευμένος. Γενικά δείχνει περίεργη ψυχοσύνθεση να στείλει κάποιος πορτοκαλί καρδιά καθώς δεν είναι ένα χρώμα που φημίζεται για τη ρομαντική του διάθεση.


Η κίτρινη καρδιά

Πρόκειται για μια ευγενική ενέργεια. Την κίτρινη καρδούλα τη στέλνουμε κυρίως σε φιλικές συζητήσεις, όταν μιλάμε με τους κολλητούς, τα αδέρφια ή τους συγγενείς μας. Σε γενικές γραμμές δείχνει στοργή και οικειότητα αλλά περισσότερο κινείται στη friendzone και στο family circle. Σπάνια στέλνουμε κίτρινη καρδιά σε κάποιον που μας αρέσει.

Η πράσινη καρδιά

Η οικολογική καρδούλα των social media είναι το σήμα κατατεθέν των vegan φίλων μας και όσων γενικότερα αγαπούν πολύ το περιβάλλον και την οικολογία. Έχει παρατηρηθεί ότι τη χρησιμοποιούν αρκετά άνθρωποι που αγαπούν τον εθελοντισμό ή και φίλοι μας οι οποίοι αισθάνονται λίγο τύψεις που δεν μας έχουν μιλήσει για καιρό.

Η μπλε καρδιά

Είναι η καρδιά που στέλνουν συνήθως οι άνθρωποι στα group chats, ή που στέλνουμε τους γονείς μας όταν συνομιλούμε μαζί τους. Επίσης είναι ιδανική για διαλόγους οι οποίοι δεν έχουν καμια σχέση με σεξουαλικό περιεχόμενο. Πρόκειται για μια καρδούλα η οποία δεν είναι επιφορτισμένη ερωτικά, τα κορίτσια τη στέλνουν στον αδερφό τους.

Η μοβ καρδιά

Για τους μυημένους η μοβ καρδιά σημαίνει ότι είσαι ερεθισμένος σεξουαλικά. Για όσους δεν το γνωρίζουν αυτό μπορεί βέβαια να τη στείλουν μέχρι και στον παππού τους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η μοβ καρδιά προκαλεί ένα χάος και αν τη στέλνετε να αναλάβετε και τα μπερδεμένα της μηνύματα. Προσωπικά τη στέλνω επειδή λατρεύω το μοβ.

Η μαύρη καρδιά

Συμβολίζει το βαθύ έρωτα. Είναι σα να βγάζει κάποιος την καρδιά του στ αλήθεια και να την αφήνει στα πόδια σου. Η πρώτη μαύρη καρδιά που θα λάβεις σημαίνει ότι μόλις κάποιος σε καψουρεύτηκε πολύ, η πρώτη μαύρη καρδιά που θα στείλεις σημαίνει ότι καλωσόρισες στον κόσμο της, δύσκολα υπάρχει γυρισμός πλέον. Eπίσης σημαίνει “συγγνώμη”.
pronews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ