2019-08-16 18:15:44
Φωτογραφία για 5 ελληνικές σειρές που μας δίδαξαν οτι το καστ από μόνο του δεν φτάνει...
Αυτό το κείμενο αφορά κάποιες σειρές με λαμπερό καστπου όμως δεν πήγαν τόσο καλά,ακόμα κι αν οι πρωταγωνιστές τους είχαν κάνει την απόλυτη επιτυχία πριν συνεργαστούν για τις σειρές αυτές Τι εννοώ; Πάμε να δούμε τη λίστα και να εξηγήσουμε...

1) Αν υπήρχες θα σε χώριζα(2007-2008 Mega)

Η σειρά ήταν εβδομαδαία κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Μαριάννα Τουμασάτου,Ελισάβετ Μουτάφη,Πέτρο Φιλιππίδη και σενάριο Έλενας Ακρίτα και Γιώργου Κυρίτση.

Παρόλο που τόσο οι δυο πρωταγωνίστριες,όσο και ο Πέτρος Φιλιππίδης είχαν λατρεύτεί από το κοινό,(οι μεν από τη Βέρα στο δεξί και ο δε από το Πενήντα-πενήντα), και παρόλο που οι σεναριογράφοι της,μέσα από τις δραματικές τους σειρές (όπου έβαζαν και πολλές κωμικές σκηνές)έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι το έχουν και με το χιούμορ εξίσου καλά,το Αν υπήρχες θα σε χώριζα δεν κατάφερε να τραβήξει του τηλεθεατές...

Η εν λόγω σειρά σημείωνε ποσοστά της τάξης του 20-22%,ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν οι δημιουργοί άρχισαν να μας αποκαλύπτουν τα...μυστικά της Εδέμ και ξαναγύρισαν στα 40άρια...


2) Ο Γητευτής(ΑΝΤ1 2007-2008)

Η σειρά ήταν δραματική σε σενάριο της Υβόνης Μεταξάκη.

Η ιστορία κινούνταν στο ίδιο μοτίβο με αυτην του...της αγάπης μαχαιριά,δηλαδή είχαμε ανθρώπους χωρισμένους σε δυο στρατόπεδα, οι οποίοι  φτάνουν σε ακραίες πράξεις λόγω μιας παλιάς έχθρας και ενός ένοχου μυστικού.

Το καστ ήταν το μισό, αυτούσιο από το της αγάπης μαχαιριά(το οποίο μεσουρανούσε τις δυο αμέσως προηγούμενες σεζόν) απλά εδώ είχαν προστεθεί η(εξαιρετική) Μπέτυ Λιβανού αλλά και ο Αλέξανδρος Σταύρου,(ο οποίος είχε μόλις βγεί από την...σαρωτική Βέρα στο δεξί)

Παρόλο όμως που όλοι οι ηθοποιοί είχαν έρθει από σειρές που έσκιζαν,η συγκεκριμένη άντεξε μόλις μισή σεζόν...

3) Είναι στιγμές(ΑNT1 2012)

Ήταν μια δραματική σειρά η οποία ξεκίνησε στον ΑΝΤ1 τον Ιανουάριο του 2012,για να αντικαταστήσει το τουρκικό που προβαλλόνταν μέχρι τότε.

Στο κάστ υπήρχαν ονόματα όπως ο Κώστας Αρζόγλου,η Αντιγόνη Δρακουλάκη και ο Βασίλης Μπισπίκης,οι οποοί είχαν μόλις ολοκληρώσει τη συνεργασία τους για τα μυστικά της εδέμ,τα οποία κάθε μέρα χτυπούσαν 40άρια.

Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν ο Σταύρος Ζαλμάς και η Μπέσυ Μάλφα,δύο ηθοποιοί που μπορεί να μην είχαν ξανασυνεργαστεί σε άλλη σειρά αμέσως πριν,όπως οι προηγούμενοι αλλά το όνομα τους είναι επίσης συνδεδεμένο με πολλές επιτυχίες.

Το μόνο...ελαφρυντικό που μπορεί να δώσει κανείς στη συγκεκριμένη σειρά για την μέτρια πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης,είναι ίσως το γεγονός οτι ξεκίνησε Ιανουάριο ενώ η απέναντι σειρά(1ος κύκλος κλεμμένων είχε αρχίσει περίπου έναν μήνα πριν)...

4) Μη με σκάς(Alpha 2015)

Το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς αποτελούνταν από τα δύο πιο...δυνατά ονόνοματα της σύγχρονης ελληνικής κωμωδία(Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης) ενώ σημαντικό ρόλο στη σειρά είχαν και ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μαρία Αντουλινάκη.

Η σειρά διηγούνταν την καθημερινότητα ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού και ήταν στο στύλ της Μουρμούρας(Ισορία ζευγαριού,γυρίσματα σε στούντιο και αυτοτελή επεισόδια).

Το...μη με σκάς σημείωνε νούμερα της τάξεως του 3-6% και έμεινε στον αέρα του καναλιού μόλις για 3 επεισόδια...

5) Όρκος σιωπής(Star 2014-2015)

Η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της λίστας,και αυτό γιατί το κάστ της δεν...περιείχε απλώς τα πιο δυνατα ονόματα του είδους,αφού δεν υπήρχε κανένας πρωτοεμφανιζόμενος,αντιθέτως όλοι οι ηθοποοί προέρχονταν από άκρως επιτυχημένες σειρές όπως Βέρα στο δεξί,Μυστικά της εδέμ και Κλεμμένα όνειρα,(άκομα και οι ηθοποιοί μικρότερης ήλικίας).

Ο Όρκος σιωπή παρά τον πρότερο....λαμπερό βιο όλων του των συντελεστών σημείωνε τηλεθεάσης όπως 5%,και άντεξε μόνο μισή σεζόν...

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Eπιστρέφει η Βέφα Αλεξιάδου...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Eπιστρέφει η Βέφα Αλεξιάδου...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ