2019-08-17 09:33:37
Φωτογραφία για Από την Παναγία Σουμελά για συναγερμό στον Έβρο ο ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Γ. Καμπάς
Του Ηλία Προύφα

Δεν εφησυχάζει ούτε τις αργίες ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος βρέθηκε στον εορτασμό της Παναγίας Σουμελά, στην Καστανιά Βερμίου Ημαθίας. Μάλιστα όπως προστάζει το έθιμο, μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, σήκωσαν και την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, συμμετέχοντας στην περιφορά.

Μετά τις λατρευτικές εκδηλώσεις ο ΑΓΕΣ, μετέβη στον Έβρο, όπου πραγματοποίησε περιοδεία σε μονάδες και φυλάκια της 12ης Μεραρχίας, δίνοντας μάλιστα και συναγερμό.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΓΕΣ,  στις 16 Αυγούστου 2019, ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκέφθηκε Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια της Περιοχή Ευθύνης (ΠΕ) της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ συνοδευόμενος από το Διοικητή της Μεραρχίας Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη.  

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του παρακολούθησε την ενεργοποίηση και ανάπτυξη τμημάτων επιφυλακής, ενώ έλεγξε και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα.  

Ο Αρχηγός είχε την ευκαιρία της επιτόπου παρακολούθησης της ταχείας αντίδρασης των τμημάτων όπου διαπίστωσε το ό επίπεδο εκπαίδευσης, ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού. 

 Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ