2019-08-19 17:34:23
Φωτογραφία για Η Apple δεν μπορεί να βρει μια θέση στην αγορά της Ασίας
Οι πωλήσεις του iPhone έχουν μειωθεί παγκοσμίως από τα τέλη του 2018 και υπάρχει μια περιοχή όπου η Apple αγωνίζεται ιδιαίτερα και πρόκειται για την Ασία . Τα τελευταία στοιχεία από την εταιρεία Canalys δείχνουν ότι η Apple είναι ένας πολύ μικρός παίκτης εκεί.  

Συνολικά 30,7 εκατομμύρια smartphones πωλήθηκαν στη Νότια Ασία το δεύτερο τρίμηνο, σημειώνοντας αύξηση 2% σε ετήσια βάση. Η Samsung παρουσίασε 7,7 εκατομμύρια πωλήσεις και αυξήθηκαν κατά 5% μετά από τρεις διαδοχικές μειώσεις. Η Oppo βρίσκεται πολύ πίσω με 7,3 εκατομμύρια πωλήσεις, αυξημένες κατά 49%. Η Vivo είναι η τρίτη με 4,1 εκατομμύρια πωλήσεις και η Xiaomi κατέλαβε την τέταρτη θέση από την Huawei. Το top 5 τελειώνει με το Realme. Συνολικά, οι κινεζικές μάρκες (Oppo, Vivo, Xiaomi, Realme και Huawei) αντιπροσώπευαν το 62% των πωλήσεων έναντι 50% πριν από ένα χρόνο.

Και ο ρόλος της Apple εδω; Ο αμερικανός κατασκευαστής δεν αναφέρεται καν, αφού ανήκει στην κατηγορία "Άλλο" με άλλους μικρούς τοπικούς κατασκευαστές. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην τιμή με το 75% των πωληθέντων smartphones να κοστίζει λιγότερο από $ 200 δολαρια που όπως καταλαβαίνετε είμαστε πολύ μακριά από την τιμή του iPhone.


Η Apple θα αποκαλύψει τρία iPhone 11 το Σεπτέμβριο θα είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα ενισχύσει τις πωλήσεις (στην Ασία ή αλλού) με σχετικά μικρές καινοτομίες. Η Apple θα μπορούσε να χτυπήσει δυναμικά με ένα μόνο στοιχείο που είναι η μείωση των τιμών. Οι φήμες όμως δεν λένε τίποτα γι 'αυτό για τώρα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ