2019-08-20 09:00:19
Φωτογραφία για Σιδερένιο τέρμα έπεσε και τραυμάτισε σοβαρά 10χρονο
Παραλίγο τραγωδία σε χωριό της Σπάρτης όταν σιδερένιο τέρμα μικρού γηπέδου έπεσε και χτύπησε 10χρονο ρίχνοντάς τον αναίσθητο.

Το σιδερένιο τέρμα χτύπησε το παιδί στο πίσω μέρος του κεφαλιού του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί περαιτέρω.

Σύμφωνα με την μητέρα του έχει σπάσει τη βάση του κρανίου του, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου ενώ έχει κάνει ράμματα στο μάτι.

Ο 10χρονος βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του για καλοκαιρινές διακοπές και έπαιζε ποδόσφαιρο με τον αδελφό του και φίλους του. Η μητέρα του 10χρονου ισχυρίζεται ότι το τέρμα είναι από σάπια σίδερα.

Λίγες μέρες πριν, σύμφωνα πάντα με την μητέρα, κινδύνευσε με τραυματισμό και ο μικρότερος γιος της.

Μια διαφορετική εικόνα δίνει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας: τα τέρματα ήταν δεμένα πάνω στις μπασκέτες του γηπέδου, όπως άλλωστε είναι και σήμερα, αλλά τα παιδιά τα έλυσαν για να τα μεταφέρουν σε άλλο σημείο!

Ο ίδιος ο 10χρονος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha λέει πως πήγε να μαζέψει τα σχοινιά που κρεμόντουσαν για να μην χτυπήσουν άλλα παιδιά, χωρίς να γίνεται σαφές αν αυτό έγινε όταν χτύπησε ο ίδιος.

Το παιδί μεταφέρθηκε στην Αθήνα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ