2019-08-20 11:09:43
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Η επόμενη μέρα για την παρουσίαση του The Voice of Greece
Σαν "βόμβα" έσκασε χθες η είδηση πως ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα παρουσιάσει το νέο κύκλο του "The Voice of Greece" από τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΙ. Γρήγορα οι ιθύνοντες πρέπει να καταλήξουν το πρόσωπο που θα αναλάβει το project, καθώς η έναρξη των γυρισμάτων των blind audition δεν αργούν.

Οι πληροφορίες που φτάνουν στο tvnea.com αναφέρουν ότι οι επικρατέστεροι παρουσιαστές είναι ο Νίκος Μουτσινάς και ο Σάκης Τανιμανίδης. με το πιο πιθανό να δούμε τον πρώτο. Βλέπετε, ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται και σε προχωρημένες συζητήσεις και για το "Παιχνίδι χωρίς σύνορα", που είναι το δεύτερο φορμάτ που θα παρουσιάσει στον σταθμό εκτός από το καθημερινό τηλεπαιχνίδι "Boom".

Πάντως, σίγουρα ιδανικότερη επιλογή θα ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο ήδη θα "τρέξει" τη νέα σεζόν με δύο καθημερινές εκπομπές και καταλαβαίνετε πως δεν υπάρχει περιθώριο και για τρίτη εκπομπή.  Εκείνος επί εποχές παρουσίας του "Τhe Voice" στον ΑΝΤ1 είχε τον τρόπο να προκαλεί την απαιτούμενη ίντριγκα. Βλέπετε, πια το συγκεκριμένο concept το έχουμε δει συνολικά 5 σεζόν και δεν προκαλεί η διαδικασία το ενδιαφέρον που προκαλούσε και για αυτό το λόγο καλό θα ήταν η παρουσίαση να έχει και το "αλατοπίπερο" της.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ