2019-08-21 11:00:11
Φωτογραφία για Audi RS 6 Avant
Τιμώντας την παράδοση της στα station wagon αμαξώματα υψηλών επιδόσεων, η Audi μας

παρουσιάζει τη νέα γενιά του RS 6 Avant.

Το Audi RS 6 βασίζεται, όπως είναι αναμενόμενο, στην Avant εκδοχή της νέας γενιάς του Α6. Ωστόσο, για την περίσταση, φέρει μια σειρά από βελτιώσεις σε αισθητικό και τεχνικό επίπεδο. Ξεκινώντας από τον τομέα της εμφάνισης, οι ιθύνοντες από το Ίνγκολσταντ έχουν φροντίσει να κοσμήσουν το μοντέλο τους με κάθε διαθέσιμο «πολεμικό» στοιχείο. Στο εμπρόσθιο μέρος συναντούμε τη νέα κυψελωτή μάσκα με τους μεγάλους αεραγωγούς και τα λογότυπα “RS”. Κατά μήκος του πλαϊνού μέρους ξεχωρίζουν τα μυώδη σπόιλερ, οι μεγάλοι τροχοί και οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Το παζλ της επιθετικής εμφάνισης συμπληρώνεται στο πίσω μέρος όπου ξεχωρίζουν οι δύο απολήξεις της εξάτμισης και το διακοσμητικό ένθετο αλουμινίου που διατρέχει το διαχύτη. Μικρές αλλαγές-αναβαθμίσεις βρίσκουμε και την καμπίνα, που έχουν στόχο να ενισχύσουν τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.


Στην «καρδία» του νέου Audi RS 6 Avant βρίσκουμε τον 4λιτρο V8 twin-turbo βενζινοκινητήρα της φίρμας με 600 άλογα και 800 Nm ροπής. Παράλληλα, η κίνηση περνά και στους 4 τροχούς μέσω ενός στάνταρ αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων. Το θηριώδες αμάξωμα χρειάζεται 3,6 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Το γερμανικό μοντέλο εφοδιάζεται στάνταρ με σύστημα ενεργών αναρτήσεων και συγκριτικά με τα «απλά» Α6, o οδηγός έχει στη διάθεσή του δύο επιπλέον προγράμματα παραμετροποίησης (κινητήρας, σύστημα διεύθυνσης & σκληρότητα ανάρτησης), τα RS1 & RS2, για ακόμη πιο σπορτίφ οδική συμπεριφορά και επιδόσεις. Το νέο Audi RS 6 Avant θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση της Φρανκφούρτης στις αρχές Σεπτεμβρίου.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ