2019-08-22 18:07:19
Φωτογραφία για Λένε ψέματα οι εταιρίες για την ακτινοβολία SAR που δηλώνουν?
Η εφημερίδα Chicago Tribune έχει πραγματοποιήσει μια έρευνα (μέσω ιδιωτικού εργαστηρίου)για το επίπεδο SAR ( Specific Absorption Rate ) για πολλά smartphones (iPhone, Galaxy κ.λπ.) και τα συμπεράσματα δεν είναι αναμενόμενα όπως τα γνωρίζαμε για το iPhone.  

Έτσι, το iPhone 7 θα εμφανίζει δύο φορές το ποσοστό που δήλωσε επισήμως η Apple (2,81 W / kg έως 5mm του σώματος) που είναι και το πιο επικίνδυνο και το iPhone X θα υπερβεί επίσης το δημοσιευμένο ποσοστό που έχει δηλωθεί). Το iPhone 8 δεν θα είναι πολύ καλύτερο, με μεγαλύτερα νούμερα απο τη DAS και από τις δηλώσεις της Apple (2,64 W / kg έως 5mm), αλλά το iPhone 8 Plus θα υπερέβαινε τα πρότυπα υγιεινής (τα οποία είναι 1, 66 W / kg στις Ηνωμένες Πολιτείες). Το iPhone όμως δεν είναι το μόνο που υπερβαίνει τα εγκεκριμένα όρια της DAS αλλά αφορούν επίσης και τα smartphones της Samsung, της Motorola και της Vivo.

Η Apple διέταξε να ρίξει φως σε αυτή την έρευνα ... υπενθυμίζοντας ότι όλο το iPhone της είχε πιστοποιηθεί από την FCC και επομένως δεν υποτίθεται ότι υπερβαίνει ένα πρότυπο που έχει ήδη ελεγχθεί. Από την πλευρά της, η FCC έχει δηλώσει ότι θα δοκιμάσει εκ νέου τα εν λόγω μοντέλα για μελέτη και έλεγχο, απλά για να ξεδιαλύνει την υπόθεση ...
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ