2012-06-15 22:56:36
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΑΙ... «ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ» Ο ΣΕΓΑΣ!
Το χειμώνα ήταν ο άνθρωπος που έδωσε χαρά στην ελληνική ομοσπονδία και τώρα ο Δημήτρης Χονδροκούκης έχει προκαλέσει... εκνευρισμό στο ΣΕΓΑΣ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ύψους ήταν νικητής στο Ολυμπιακό στάδιο με 2,25 μ., αλλά αμέσως μετά ανακοίνωσε επίσημα την απόφασή του να μην πάει στο Ελσίνκι για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτι που έλεγε εδώ και καιρό.

Ο 23χρονος άλτης του Ολυμπιακού, προτιμά να επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς αγώνες και να πάρει μέρος σε κάποια μίτινγκ στο εξωτερικό τον Ιούλιο, κάτι που δεν ευχαρίστησε τον ΣΕΓΑΣ καθώς δεν μπορεί μεν να υποχρεώσει έναν αθλητή να μπει στην ομάδα, από την άλλη όμως υπήρχε δυσαρέσκεια γιατί ο Χονδροκούκης επέλεξε να γυρίσει την πλάτη σε διοργάνωση- στόχο της ομοσπονδίας.

Δεύτερος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν ο Κώστας Μπανιώτης. Ο άλτης από την Κομοτηνή πέρασε τα 2,22 μ. και δεν τα κατάφερε στα 2,25 μ. αλλά παραμένει αισιόδοξος πως θα είναι σε καλή κατάσταση στο Ελσίνκι.


Ο Μιχάλης Σταματόγιαννης συνέχισε να βελτιώνεται σε κάθε αγώνα, αλλά ξανά δεν είδε τη σφαίρα να φεύγει πάνω από τα 20 μέτρα. Ο αθλητής του Αίολου Πατρών κέρδισε με 19,65 μ. και πλέον θα πρέπει να περιμένει την απόφαση της ομοσπονδίας για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς έχει το όριο από πέρυσι.

Εκανε ότι μπορούσε ο Ανδρέας Δημητράκης για να «ζευγαρώσει» τα εισιτήρια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Εχοντας ήδη το όριο στα 800 μ., κυνήγησε όσο μπορούσε την επίδοση που απαιτούνταν στα 1.500 μέτρα. Αποσπάστηκε από τους αντιπάλους του και έτρεχε ουσιαστικά κόντρα στο χρονόμετρο, αλλά τελικά το 3.41.77 που σημείωσε, αν και ατομικό του ρεκόρ, δεν τον στέλνει στο Ελσίνκι και για αυτό το αγώνισμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ