2012-06-15 23:05:03
Φωτογραφία για Δεν θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Eurogroup την Κυριακή
Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η τηλεφωνική διάσκεψη την Κυριακή το βράδυ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών στην Ελλάδα, δήλωσε σήμερα... ένας αξιωματούχος του Eurogroup.

Ανώνυμη πηγή από τις Βρυξέλλες είχε δηλώσει στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «είχαν γίνει όλες οι διευθετήσεις ώστε να επιτραπεί να οργανωθεί πολύ γρήγορα μια τηλεδιάσκεψη, εάν αυτό είναι απαραίτητο».

«Μόλις υπάρξει νέα κυβέρνηση, θα είναι διαφορετικά», διευκρίνισε ο ίδιος. «Πραγματικά δεν θα υπάρξει κάτι να συζητήσουμε σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών», πρόσθεσε.

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα πάρουν μέρος την Πέμπτη στο Λουξεμβούργο σε μια προγραμματισμένη εδώ και καιρό συνάντηση.

Σημειώνεται ότι μόλις πριν από δυο ημέρες ανώνυμη πηγή είχε δηλώσει στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι υπουργοί Οικονομικών των κρατών-μελών της ευρωζώνης φέρονταν να σχεδίαζαν μια τηλεφωνική διάσκεψη αμέσως μόλις γίνονταν γνωστά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα την Κυριακή.


«Ένα τηλεφωνικό Eurogroup αναμένεται ότι θα διεξαχθεί αφού γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα το απόγευμα της Κυριακής, αλλά τίποτε δεν έχει αποφασιστεί» οριστικά, είχε αναφέρει συγκεκριμένα η πηγή.

«Έχουν γίνει όλες οι διευθετήσεις ώστε να επιτραπεί να οργανωθεί πολύ γρήγορα μια τηλεδιάσκεψη, εάν αυτό είναι απαραίτητο».

Η συνομιλία αυτή θα είχε στόχο, σύμφωνα πάντα με εκείνο το τηλεγράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου το να «συντονίσει την επικοινωνία των μελών του Eurogroup σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών με στόχο να αποφευχθεί το να γίνουν δηλώσεις που δεν πρέπει, κάτι που έχει ήδη συμβεί».
dealnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα πήρε όλα κι έφυγε!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα πήρε όλα κι έφυγε!
ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 2
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ