2019-08-24 10:55:12
Φωτογραφία για Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μιλά για την Έλλη και τη Δήμητρα...
Πιο δημιουργικό καλοκαίρι από το φετινό δεν θα μπορούσε να έχει η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. , κάνει πρόβες για τον ρόλο της Δήμητρας, στο νέο θεατρικό του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ έχει ξεκινήσει και γυρίσματα για τη «Γυναίκα χωρίς όνομα». Τα πεδία πολλά  Τον χειμώνα ωστόσο θα είσαι στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Οποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του»!

 «Πολύ δημιουργική χρονιά για μένα. Εκεί θα υποδυθώ τη Δήμητρα, μια κοπέλα σύγχρονη, οργανωτική, συναισθηματική και ιδιαίτερη... Το έργο είναι κωμωδία σε συναισθηματικούς τόνους και με πολλά κοινωνικά μηνύματα και αγάπη προς το διαφορετικό και ιδιαίτερο. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι άσος σε αυτά. Εγώ εξεπλάγην με το κείμενο ακόμα και από την πρώτη ανάγνωση».

 Παράλληλα έχεις και την Ελλη να διαχειριστείς.

 «Πάμε για τη δεύτερη σεζόν...».

 Πώς θα πορευτεί λοιπόν η Ελλη και πιο συγκεκριμένα τι θα γίνει με τον Αρη;


 «Την έχει ηρεμήσει αρκετά ο Αρης και η σχέση τους θα εξελιχθεί αρκετά. Βέβαια θα υπάρξει μεγάλη ανατροπή κάποια στιγμή. Νομίζω πως η ανατροπή θα έρθει πριν τα... σκαλιά της εκκλησίας».

 Η ανατροπή θα αφορά σε χωρισμό;

 «Αυτό δεν το γνωρίζω. Αλήθεια. Πάντως ο Αρης θα παραμείνει στη ζωή της».

 Και η σχέση της με την Κάτια έχει αρχίσει να αλλάζει... «Εδώ και καιρό. Εχουν έρθει κοντά και είναι πιο αγαπημένες. Νομίζω πως έχει γίνει μια αντιστροφή ρόλων. Τόσα χρόνια ανησυχούσε η Κάτια τι κάνει η Ελλη και τώρα συμβαίνει το αντίθετο».

 Τι θα γίνει όμως αν η Ελλη μάθει ότι η Μαρίνα είναι κόρη της Κάτιας;

 «Ελα μου ντε... Δεν νομίζω πως θα με αφήσουν και πολύ να αγιάσω! Η Ελλη είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, δεν θα αλλάξει ως άνθρωπος».

 Και με τον πατέρα της όμως φτιάχνουν τα πράγματα. Θα δεχτεί το παιδί που έκανε με τη Σοφία;

 «Νομίζω όχι. Αφού είναι η μόνιμη απειλή. Δεν θέλει η Ελλη να μοιραστεί την περιουσία και σίγουρα δεν θέλει να μοιραστεί την αγάπη που της έχει. Αυτό κυρίως».

 Θα νιώσει ποτέ η Ελλη ευτυχισμένη και πλήρης;

 «Ευελπιστώ. Είναι σε ένα καλό δρόμο αυτή τη στιγμή. Εχει αρχίσει να νιώθει συναισθήματα που είχαν λείψει από τη ζωή της. Ο Αρης έχει βοηθήσει αρκετά σε αυτό. Το σημαντικό είναι πως έχει αρχίσει να γλυκαίνει με τη Μελίτη. Αυτό το παιδί πραγματικά είναι κάτι ιδιαίτερο... Η Κατερινούλα που την υποδύεται είναι απίστευτη επαγγελματίας και είναι μόνο 8 χρονών, δεν ξέρω από πού το έχει πάρει αυτό και πώς την έχουν μεγαλώσει. Τη χαζεύω όταν παίζει...».

Πηγή:tv24

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ