2019-08-24 19:10:20
Φωτογραφία για «Με τα χρήματα από το Power of Love έφτιαξα το στήθος μου»
Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” έδωσε συνέντευξη η

Στέλλα Μιζεράκη, που μίλησε για τα επαγγελματικά της, το χρηματικό έπαθλο του Power of Love, ενώ ξέσπασε για όσα γράφονται για τη σχέση της με τη μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα.

«Μου αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης και θέλω να ασχοληθώ, γι’ αυτό κι έκανα και τα σεμινάρια. Έχω δεχθεί κάποιες προτάσεις, αλλά πιστεύω ότι για να υποστηρίξουμε κάτι πρέπει να είναι και στα μέτρα μας. Μόλις γύρισα στην Ελλάδα από το Power of Love ήρθε η πρόταση για το “Σκάσε και κολύμπα”. Πιστεύω ότι αν είχα περισσότερο χρόνο να προετοιμαστώ και να γνωρίσω καλύτερα και το κόνσεπτ θα ήταν πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα».

Για όσα γράφονται για τη σχέση της με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα: «Χωρίς να θέλω να κρίνω, ή δεν ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και την έρευνά τους ή απλά έχουν μια αντιπάθεια προσωπική προς εσένα ή προς κάποιους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις όπως αυτό το άσχημο γεγονός που συνέβη με τον χαμό του Πάνου που έχει στεναχωρήσει κι έμενα και τη μητέρα του, είναι ψέματα όλα αυτά. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα, έχουμε συχνή επικοινωνία και πραγματικά με έχει στηρίξει, όπως κι εγώ προσπαθώ να την στηρίζω σε αυτό το άσχημο περιστατικό που έχουμε βιώσει».

Για το έπαθλο του Power of Love: «Πήρα τα χρήματα σχετικά πρόσφατα, τώρα μέσα στο καλοκαίρι. Έκανα δώρο στον εαυτό μου, μια αισθητική επέμβαση στο στήθος μου, και κράτησα και κάποια χρήματα για να τα επενδύσω κάπου που θέλω».
thetoc.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ