2019-08-24 20:37:43
Φωτογραφία για Πώς να διορθώσετε τα προβλήματα στο Jailbreak του iOS 12.4 με το Unc0ver
Η ομάδα @pwn20wnd κυκλοφόρησε δημόσια το jailbreak για το iOS 12.4 την τελευταία δημόσια έκδοση του iOS νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Το jailbreak εξέπληξε πολλούς, καθώς αυτό ήταν από τα λίγα μετά από χρόνια σε όλη την ιστορία του jailbreak που έχουμε ένα δημόσιο jailbreak για την τελευταία έκδοση του iOS. 

Ωστόσο, πολλοί χρήστες δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν με επιτυχία το jailbreak στο iPhone ή το iPad τους με iOS 12.4. Η ίδια η διαδικασία του jailbreaking είναι αρκετά απλή αλλά για πολλούς χρήστες, η διαδικασία απλά αποτυγχάνει να λειτουργήσει για κάποιο λόγο.

Παρακάτω θα αναλύσουμε όσο πιο απλά γίνεται μερικά από τα προβλήματα που ίσως συναντήσατε και πως θα τα αντιμετωπίσετε Απενεργοποίηση την λειτουργία "Βρείτε το iPhone μου"

Εάν η διαδικασία του jailbreak απλώς συνεχίζει να αποτυγχάνει για σας χωρίς κανένα λόγο, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Βρείτε το iPhone μου, να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας, να την τοποθετήσετε σε λειτουργία Airplane και, στη συνέχεια, να εκτελέσετε ξανά το Unc0ver. Αν η διαδικασία εξακολουθεί να αποτυγχάνει για πρώτη φορά, απλά συνεχίστε να προσπαθείτε να κάνετε jailbreak μερικές φορές ακόμη.


Καταρρέει στο βημα 8/31 το Unc0ver

Εάν η εφαρμογή του Unc0ver συνεχίζει να συντρίβεται για εσάς κατά τη διάρκεια της φάσης 8/31 της διαδικασίας jailbreaking, θα πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή σε νεότερη έκδοση. Αυτό το ζήτημα φαίνεται να πλήττει την έκδοση v3.5.3 του Unc0ver. Η ομάδα έχει ήδη έξω το Unc0ver 3.5.5 το οποίο διορθώνει όλα αυτά τα θέματα.

Για να ενημερώσετε το Unc0ver, απλώς διαγράψτε την εφαρμογή στο iPhone σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εγκατάσταση / λήψη του ξανά από εδώ.

Καταρρέει ο Cydia

Είναι πιθανό ότι όταν ανοίγετε Cydia, θα συντρίβεται ακόμη και μετά από μια επιτυχημένη διαδικασία jailbreak. Σε ένα τέτοιο σενάριο, θα χρειαστεί να επανεκκινήσετε το iPhone / iPad σας και στη συνέχεια να κάνετε εκ νέου jailbreak ξανά. Αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων με το Cydia. Σε περίπτωση που δεν λειτουργεί, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει ότι εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Unc0ver.

Ο Cydia δεν είναι προσβάσιμος

Ενδέχεται να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Cydia ή στον λογαριασμό σας του Cydia παρά το επιτυχημένο jailbreak στο iOS 12.4. Για να λύσετε αυτό το ζήτημα, ανοίξτε την εφαρμογή του Unc0ver στο iPhone / iPad σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε την επανεγκατάσταση Cydia και επαναφέρετε την προσωρινή μνήμη του Cydia.

Δεν υπάρχει υποστήριξη για iPhone XS, iPhone XR

Μην προσπαθήσετε να κάνετε jailbreak το iPhone σας XS ή iPhone XR χρησιμοποιώντας Unc0ver τώρα, επειδή αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Σε περίπτωση που χάσατε όλα τα jailbreaking νέα, το Unc0ver και το Chimera υποστηρίζουν μόνο jailbreaking συσκευές A8-A11 με iOS 12.4.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ