2019-08-25 14:35:04
Φωτογραφία για Δύο συλλήψεις για εμπρησμό σε Αμαλιάδα και Γαργαλιάνους
Στη σύλληψη ενός 43χρονου άνδρα από την Ηλεία, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση για τρεις πυρκαγιές, προχώρησαν οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), με τη συνδρομή υπαλλήλων του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Δυτικής Ελλάδος, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, καθώς και της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας.

Του αποδίδονται τρεις πυρκαγιές σε αγροτικές εκτάσεις:

18 Αυγούστου (15.17), στη Νέα Μανολάδα

24 Αυγούστου (14.53), στη Νέα Μανολάδα

24 Αυγούστου (15.50), στη Νέα Μανολάδα

Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, βρίσκεται από την Παρασκευή στην περιοχή της Βάρδας αναζητώντας στοιχεία για τις τελευταίες πυρκαγιές που απείλησαν την κατοικημένη περιοχή.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ilialive.gr είχε γίνει προσαγωγή ενός άνδρα από την περιοχή και στο πλαίσιο της προανάκρισης ερευνάται η εμπλοκή του στις τελευταίες πυρκαγιές σε Βάρδα και Ν. Μανολάδα, σε μια ακτίνα περίπου ενός χιλιομέτρου.

Τρεις γυναίκες στο Κέντρο Υγείας

Τρεις ηλικιωμένες γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Κεντρο Υγείας Βάρδας Ηλείας, μετά από φωτιά στην περιοχή, που έφτασε κοντά στα πρώτα σπίτια του χωριού.

Η μια από αυτές είχε αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό και μάλιστα διασώθηκε από τους πυροσβέστες.

Δεύτερη σύλληψη για εμπρησμό

Επίσης από ανακριτικούς υπαλλήλους της πυροσβεστικής Γαργαλιάνων συνελήφθη ένας 47χρονος ως υπαίτιος πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το Σάββατο στην περιοχή Κερασούλα, στη Χριστιανούπολη του δήμου Τριφυλίας, στη Μεσσηνία. Σχηματίστηκε δικογραφία και ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ