2019-08-25 17:55:45
Φωτογραφία για To νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ ,οι ημερομηνίες και η νέα εκπομπή της Στεφανίδου...
Το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζεται για πρεμιέρες

 Έτοιμος να ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης και του ανταγωνισμού φαίνεται ότι είναι ο ΣΚΑΪ, «εγκαινιάζοντας» τη νέα σεζόν από την ερχόμενη Δευτέρα κιόλας.

 Συγκεκριμένα, στις 26 Αυγούστου, στις επάλξεις επιστρέφουν τα δίδυμα Δημήτρης Οικονόμου-Μαρία Αναστασοπούλου και Χρήστος Κούτρας-Γιάννης Ντσούνος, με τις εκπομπές «Σήμερα» και «Αταίριαστοι». Την ίδια ημέρα, Εύα Αντωνοπούλου και Σία Κοσιώνη θα βρεθούν και πάλι στα δελτία του σταθμού, ενώ το Σάββατο 31 Αυγούστου δράση αναλαμβάνει και ο Γιώργος Αυτιάς με την εκπομπή «Καλημέρα».

 Το νέο πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, που διαδοχικά, θα αρχίσουν να κάνουν πρεμιέρα και τα καινούργια πρότζεκτ. Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται ότι εργάζεται με την ομάδα του με πυρετώδεις ρυθμούς για να βγει τότε στον αέρα με το «Μεσημέρι», στις 12.00, ενώ στόχος είναι την ίδια ημέρα να ξεκινήσει και το τηλεπαιχνίδι «Guess my age» που θα παίζει στην απογευματινή ζώνη. Ο Σάκης Τανιμανίδης με το «Βοοm», ίσως, κάνει πρώτη επίσημη, την ίδια ημέρα, αν όμως δεν είναι όλα έτοιμα θα βγει στον αέρα μία εβδομάδα αργότερα.


 Ο Νίκος Μουτσινάς, αντίστοιχα, με τη νέα του μεσημεριανή εκπομπή σκοπεύει να ξεκινήσει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που θα σημάνει και τις πρεμιέρες των περισσότερων σειρών. «Λόγω Τιμής» και «8 Λέξεις» είναι σίγουρο ότι θα βγουν στον αέρα εκείνες τις ημέρες, όπως και τα σίριαλ «Θα γίνει της πολυκατοικίας» και «Room service πλιζ».

 Το «Voice», το μουσικό σόου που αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού, θα ξεκινήσεις στις αρχές Οκτωβρίου καθώς αναζητείται ο αντικαταστάτης του Γιώργου Καπουτζίδη στην παρουσίαση. Το εν λόγω φορμάτ θα συμπληρώσει τον κύκλο των πρώτων επισήμων, ολοκληρώνοντας και το νέο πρόγραμμα.

 Η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Η σιδηρά κυρία του ΣΚΑΪ, επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές της διακοπές, θα φουλάρει τις μηχανές για τη νέα της εκπομπή, που θα προβάλλεται πλέον στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η πρώτη επίσημη έχει οριστεί για τα τέλη Σεπτέμβρη κι ενώ ακόμη δεν έχει βρεθεί τίτλος, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα έχει κοινωνικό περιεχόμενο με κάποια πιο ανάλαφρα θέματα και πολλούς καλεσμένους.

Πηγή: Reader

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ