2019-08-25 21:52:05
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Γεμίζει ένα χάρτινο κουτί με σιλικόνη και το αφήνει για 6 ώρες. Δείτε ΤΙ έφτιαξε και θα Ζηλέψετε!

Τα κεριά υπάρχουν σε ό,τι χρώμα, σχήμα και άρωμα μπορείτε να φανταστείτε. Αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε στα μαγαζιά και θέλετε να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό κερί, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτό το κόλπο.Θα χρειαστείτε:

1 κουτί από χαρτόνι κερί1 φιτίλι φαρδιά ταινία1 γυάλινο μπουκάλι σιλικόνη2 ξυλάκια1 φελλό

Τι πρέπει να κάνετε:

Πρώτα πρέπει να διαλέξετε ένα χαρτόκουτο όπου να χωράει το μπουκάλι που διαλέξατε, γιατί θα γίνει το καλούπι σας μετά.Πάρτε τις 4 πλευρές του χαρτόκουτου και σχεδιάστε πάνω τους μεγάλα ορθογώνια αφήνοντας χώρο γύρω από το μπουκάλι.

Στην συνέχεια κόψτε τα ορθογώνια.

Κολλήστε τα ορθογώνια με την ταινία και φτιάξτε ένα μικροσκοπικό κουτί.Τώρα κόψτε ένα ορθογώνιο από το κουτί που έχει περισσέψει. Στο επόμενο βήμα κλείστε το μπουκάλι με τον φελλό και ρίξτε από πάνω καυτή κόλλα. Βάλτε το κουτί ανάποδα πάνω στο ορθογώνιο. Κρατήστε το έτσι για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσει η κόλλα.

Περάστε το κουτί που φτιάξατε πάνω από το μπουκάλι και κολλήστε το στην βάση.

Μετά πάρτε την σιλικόνη και κουνήστε την για να γίνει πιο ρευστή.

Αναμείξτε την σιλικόνη σε ένα μπολ διατηρώντας τις αναλογίες που αναφέρονται στην συσκευασία.

Ρίξτε την σιλικόνη μέσα στο κουτί που φτιάξατε.

Αφήστε το να κάτσει για 6 ώρες περίπου μέχρι να στερεοποιηθεί το μίγμα.

Κόψτε την ταινία που συγκρατεί τις άκρες του κουτιού και βγάλτε έξω την σιλικόνη. Βγάλτε προσεκτικά το μπουκάλι έξω κόβοντας την σιλικόνη με ένα μαχαίρι. Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή δεν είναι ίσια, διαφορετικά το σχήμα θα μοιάζει με ζικ ζακ.

Μόλις βάλετε το μπουκάλι, προσθέστε ταινία γύρω από την σιλικόνη για να μην ανοίξει και χυθεί το κερί. Ζεστάνετε το κερί σε μια κατσαρόλα μέχρι να γίνει υγρό. Περάστε το φιτίλι από την τρύπα στο πάνω μέρος της σιλικόνης και στερεώστε το με τα ξυλάκια. Προσθέστε το υγρό κερί.

Αφήστε το να κάτσει όλο το βράδυ και βγάλτε την σιλικόνη με τα χέρια σας.

Το κερί σας είναι έτοιμο!

Δείτε τις οδηγίες αναλυτικά στο βίντεο:fanpage.gr

Let's block ads! (Why?)

Γεμίζει ένα χάρτινο κουτί με σιλικόνη και το αφήνει για 6 ώρες. Δείτε ΤΙ έφτιαξε και θα Ζηλέψετε! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ