2019-08-26 17:36:12
Φωτογραφία για Αυτός ο  ηθοποιός αναλαμβάνει μόνιμο ρόλο στο «Μην ψαρώνεις»!
 Δυναμικά συνεχίζει για δεύτερη τηλεοπτική σεζον η κωμική σειρά "Μην ψαρώνεις" με πρωταγωνιστές τη Μαρία Λεκάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Φυσικά, στον δεύτερο κύκλο της, η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέα πρόσωπα και δεν φαντάζεστε ποιος ηθοποιός αναλαμβάνει μόνιμο πρωταγωνιστικό ρόλο στο καστ.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη ο οποίος θα αναλάβει να υποδυθεί τον Τίμο Λινάρδο. Πρόκειται για έναν γοητευτικό 45άρη που παραδίδει σεμινάρια αυτοβελτίωσης.

Έχει γράψει επιτυχημένα βιβλία, όπως το πολύ γνωστό «Ξύπνα τον γίγαντα που έχεις μέσα σου». Ο Τίμος θα μπει στη ζωή της Σάντυ όταν αυτή, μετά από παρότρυνση της Νενέλας, θα παρακολουθήσει ένα από τα σεμινάριά του.

Ο Τίμος θα την κερδίσει αμέσως, όχι μόνο με την εμφάνισή του, αλλά κυρίως με την ικανότητά του να την ανεβάζει και να της δίνει τις σωστές συμβουλές. Και η Σάντυ, ευάλωτη όπως είναι, θα τον χρειαστεί όσο τίποτε άλλο!

Η Σάντυ θα τον προσλάβει ως σύμβουλο και θα αρχίσουν να βλέπονται πολύ συχνά. Και κάθε φορά, θα έρχονται όλο και πιο κοντά. Θα ενδώσει άραγε η Σάντυ στην ακαταμάχητη γοητεία του;

Θα είναι ο Τίμος αυτός που θα την κάνει να αφήσει πίσω της τον «ψαρά» και την περιπέτειά της στο Κερατσίνι; Και τι θα κάνει ο Μανώλης όταν δει τον Τίμο να αναπτύσσει αυτή τη σχέση με τη Σάντυ;

gossip-tv.gr

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ