2019-08-27 13:09:50
Φωτογραφία για Στ. Πέτσας: Η προηγούμενη κυβέρνηση άφησε μια «κουτσή ΔΕΗ»
Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν υιοθέτησε το σχέδιο της «μικρής ΔΕH» και κατέληξε σε μια «κουτσή ΔΕH», σχολίασε ο Στέλιος Πέτσας ενημερώνοντας τους πολιτικούς συντάκτες. Όπως είπε το σχέδιο θα παρουσιαστεί στη Βουλή στην αρμόδια επιτροπή.

Σημείωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαπίστωσε συναντίληψη στη συνάντηση με τον Εμμανουέλ Μακρόν. Επόμενο ταξίδι είναι την Πέμπτη στο Βερολίνο, όπου θα συναντήσει την Άγκελα Μέρκελ. Θα συζητηθούν οικονομία, επενδύσεις και μεταναστευτικό.

Όπως είπε η μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων είναι βασικός στόχος της κυβέρνησης. Προτάσσεται το μεταρρυθμιστικό σχέδιο προκειμένου να κερδηθεί αξιοπιστία και εν συνεχεία από το 2021 να τεθεί το ζήτημα.

Στη Χάγη θα βρεθεί ο Πρωθυπουργός στην Δευτέρα και την Τρίτη. Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στην Νέα Υόρκη για την Συνέλευση του ΟΗΕ.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αύριο συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο για την επιλογή του Προέδρου και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ενώ θα συζητηθεί το Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο που προωθείται για κατάθεση στη Βουλή. Παράλληλα, θα συζητηθεί νομοσχέδιο που ξεμπλοκάρει τις διαδικασίες για τις άδειες οδήγησης.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνταγή: Σαλάτα με μανιτάρια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνταγή: Σαλάτα με μανιτάρια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ