2019-08-29 12:52:23
Φωτογραφία για Οι Γάλλοι έστεψαν την συνοδό πολυτελείας Zahia Dehar διάδοχο της Brigitte Bardot
Το κορίτσι που χρέωνε 2000 ευρώ την ώρα για την παρέα της έγινε ηθοποιός και οι κριτικοί έχουν διχαστεί Η Ζahia Dehar, είχε απασχολήσει πρώτη φορά την κοινή γνώμη στη Γαλλία

όταν έγινε γνωστό ότι έκανε σεξ επί πληρωμή με Γάλλους διεθνείς ποδοσφαιριστές σε ηλικία μόλις 16 ετών. Οι Franck Henry Pierre Ribéry, Karim Mostafa Benzema, Sidney Rodrigue Noukpo Govou και Hatem Ben Arfa αντιμετώπιζαν βαριές κατηγορίες για σεξουαλική συνεύρεση με την ανήλικη, η ίδια όμως τότε είχε δηλώσει πως δεν γνώριζαν πόσο χρονών είναι αφού τους είχε πει ψέμματα για την ηλικία της: «Τους είχα πει ψέματα για την ηλικία μου. Να τους αφήσετε ήσυχους. Ήταν τόσο καλοί μαζί μου. Με είχαν κακομάθει» είχε πει τότε χαρακτηριστικά. Όλα αυτά όμως πλέον ανήκουν στο παρελθόν.

CANNES, FRANCE – MAY 19: Zahia Dehar attends the screening of “A Hidden Life (Une Vie Cachée)” during the 72nd annual Cannes Film Festival on May 19, 2019 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)


Η Zahia στα 27 της έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και έγινε πρωταγωνίστρια, στην ταινία της Γαλλίδας σκηνοθέτη Rebecca Zlotowski με τίτλο “Ένα εύκολο κορίτσι.”

Κι εδώ οι Γάλλοι κριτικοί διχάζονται έντονα σχετικά με τις υποκριτικές της ικανότητες: Aλλοι την αποθεώνουν στέφοντάς τη διάδοχο της Βrigitte Bardot και κάποιοι έχουν ακόμη τις αμφιβολίες τους. Το φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστεί η πρώην escort, που χρέωνε 2 000 ευρώ την ώρα τις υπηρεσίες της, πήρε ήδη το βραβείο SACD 2019 στις Κάννες και η ίδια δήλωσε πως ενσάρκωσε το ρόλο της πειστικά επειδή ενσάρκωσε τη μέχρι τώρα εμπειρία της στην εργασία στο σεξ κάτι που της φάνηκε τελικά πάρα πολύ χρήσιμο.

NEW YORK, NY – NOVEMBER 25: Zahia Dehar attends a screening of “Mandela: Long Walk to Freedom”, hosted by U2, Anna Wintour and Bob & Harvey Weinstein, with Burberry at the Ziegfeld Theater on November 25, 2013 in New York City. (Photo by Stephen Lovekin/Getty Images)

Η “Le Monde” έγραψε: «Για έναν πρώτο ρόλο στον κινηματογράφο, η νεαρή ηθοποιός φέρνει στοιχεία της εμπειρίας της στο πανί». To έγκριτο περιοδικό κινηματογράφου Première δε : «Η Ζάχια αποτελεί την καρδιά, το σώμα και την ψυχή αυτής της ταινίας» ενώ πράγματι μεγάλη μερίδα των κριτικών την παρομοίασε με την BB. H “Le Parisien” σχολίασε: «Η εντύπωση αυτή ενισχύεται από την ερμηνεία της ηθοποιού, από τις αισθησιακές της καμπύλες και την αθωότητα της ομιλίας της» ενώ και η “Liberation” κινήθηκε στο ίδιο πλαίσιο με τον έγκριτο κριτικό Marcos Uzal να τονίζει: «Υπάρχει μια νωχελικότητα στην ερμηνεία της Ζahia Dehar η οποία μας θυμίζει έντονα την Brigitte Bardot, ειδικά στην ταινία ‘Ο Θεός έπλασε τη Γυναίκα’ του Vadim και την ‘Περιφρόνηση’ του Godar. Δεν είναι μια απλή απομίμηση της Bardot, είναι κυρίως η σύγχρονη ενσάρκωση αυτής της μείξης φυσικού ταλέντου και ελιτισμού που είχε κάνει στην εποχή της την Γαλλίδα σταρ τόσο σύγχρονη και τόσο καθηλωτική». Tέλος, η “Le Figaro” παραδέχεται την ερμηνεία αλλά και τον αισθησιασμό της νεαρής γυναίκας, ενώ και η “L’Express” που αρχικά είχε γράψει ότι είναι πολύ κακή ηθοποιός ανέφερε ότι “Στ’αλήθεια, η Zahia έχει κάτι από την Brigitte Bardot.”

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η Zahia είχε κυκλοφορήσει μια δική της σειρά εσωρούχων την οποία παρουσίασε στην εβδοαμάδα μόδας του Παρισιού για το φθινόπωρο χειμώνα 2012-2013, όταν δηλαδή ήταν μόλις 20 ετων, για την οποία είχε κάνει θετικά σχόλια ο Karl Lagerfeld.

PARIS, FRANCE – JULY 02: Zahia Dehar walks the runway during the Zahia Couture show as part of Paris Fashion Week Fall / Winter 2012/13 at Hotel Salomon de Rothschild on July 2, 2012 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ