2019-08-29 17:07:59
Φωτογραφία για 1η Στρατιά: To playground και το τρακτεράκι του Peter Baltis
Του Ηλία Προύφα  

Όπως έχουμε γράψει ξανά, πρόκειται για ένα μεγάλο πατριώτη, με αγάπη στις Ένοπλες Δυνάμεις, τις οποίες στηρίζει με κάθε ευκαιρία.  

Ο λόγος για το γνωστό Ελληνοαμερικανό Peter Baltis. Ιστορική μορφή των AHEPA, με πλούσια δράση τόσο στις ΗΠΑ καθώς και στην Ελλάδα, ο καλός φίλος του kranosgr Peter ''ξαναχτύπησε''.

Μετά την ανακαίνιση της εκκλησίας και την αγορά οργάνων γυμναστικής στο ΚΕΟΑΧ, την παιδική χαρά στο βρεφονηπιακό σταθμό της Στρατιάς και πολλά άλλα έργα στις ΕΔ, ο Peter Baltis, ''κλείνει'' το φετινό καλοκαίρι, με δύο ακόμη δωρεές στο Στρατό Ξηράς.

Συγκεκριμένα με δική του χρηματοδότηση, ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου η παιδική χαρά της 1ης Στρατιάς, μπροστά από τη θερινή ΛΑΦ της πισίνας, ενώ θα προσφέρει και ένα υπερσύγχρονο χορτοκοπτικό τρακτεράκι, στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

Η τελετή εγκαινίων της παιδικής χαράς, θα γίνει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, παρουσία των στελεχών του σχηματισμού και των αρχών της πόλης, τους οποίους και θα δεξιωθεί το Σάββατο βράδυ, στην πισίνα της θερινής ΛΑΦ.

Χθες ο καλός φίλος Peter Baltis, παρέλαβε το έργο από το αρμόδιο συνεργείο, κάνοντας μάλιστα και τον ''στρατονόμο'' προκειμένου να μην χρησιμοποιηθεί η παιδική χαρά, από λιλιπούτειους θαμώνες, λόγω της τοποθέτησης φρέσκου τσιμέντου.

''God bless Peter Baltis''
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ