2019-08-29 22:03:56
Φωτογραφία για O Aμαζόνιος καίγεται αλλά ο Πρόεδρος της Βραζιλίας αισθάνεται καλά επειδή έχει 37χρονη σύζυγο
 Και επιτίθεται χρησιμοποιώντας τη Brigitte Macron στον Πρόεδρο της Γαλλίας Τα δάση του Αμαζονίου φλέγονται, ο υπόλοιπος πλανήτης ανησυχεί και συγκεντρώνει χρήματα όμως ο

Πρόεδρος της Βραζιλίας δεν τα δέχεται με τη δικαιολογία ότι “Ποιος βοηθάει χωρίς αντάλλαγμα;” και θεωρεί ότι με έτσι προστατεύει την εθνική κυριαρχία της χώρας του. Μέσα σε όλα αυτά όμως, ανοίγει και μια βεντέτα με τον Emmanuel Macron, χρησιμοποιώντας ότι πιο ποταπό θα μπορούσε για να τον “χτυπήσει”: Την ηλικία της συζύγου του Brigitte την οποία συγκρίνει με τη δική του 3η κατά σειρά σύζυγο.

Κι ενώ όλα αυτά αποτελούν ένα κρεσέντο παραλογισμού, σεξισμού και φασισμού, ο Αμαζόνιος ακόμα καίγεται και ο Jair Bolsonaro λέει πως αν ο Macron του ζητήσει και συγγνώμη από πάνω, τότε ΙΣΩΣ και να δεχθεί την οικονομική βοήθεια. Ευτυχώς μέσα σε όλα αυτά, οι Βραζιλιάνοι καταλαβαίνουν το επίπεδο του Προέδρου τους και ζητούν οι ίδιοι συγγνώμη μέσω των κοινωνικών δικτύων από τον Πρόεδρο της Γαλλίας με το hashtag «Συγγνώμη Brigitte», -DesculpaBrigitte- για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Bolsonaro.


Η κατάσταση έχει ως εξής: Όλα ξεκίνησαν, όταν στο Facebook του Bolsonaro, ένας φίλος του πόσταρε μια φωτογραφία των δυο ζευγαριών και τη συνόδευσε σχολιάζοντας: «Καταλαβαίνεις τώρα γιατί ο Macron κατηγορεί τον Bolsonaro» υπονοώντας ότι ο Γάλλος Πρόεδρος αισθάνεται μειονεκτικά λόγω της εμφάνισης και της ηλικίας της συζύγου του, Brigitte. Ο Βolsonaro λοιπόν απάντησε δείχνοντας την κλάση του γράφοντας: «Μην τον εξευτελίζεις τον άνθρωπο. LOL» και κάπου εδώ αρχίσαμε να πατάμε το επίπεδο που σέρνεται. Ο Macron από την πλευρά του χαρακτήρισε το σχόλιο «τρομερά αγενές» και υπονόησε ότι κάθε γυναίκα στη Βραζιλία θα έπρεπε να ντρέπεται για την συμπεριφορά του Προέδρου.

Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι πράγματι οι Βραζιλιάνες αλλά και οι Βραζιλιάνοι πράγματι ντράπηκαν και μερικά από τα σχόλια τους ήταν: «Συγγνώμη Brigitte για τον πρόεδρό μας στη Βραζιλία», «Είσαι όμορφη μέσα και έξω. Σας ευχαριστούμε οικογένεια Macron. Η Αμαζονία και η Βραζιλία νιώθουν ευγνωμοσύνη», «Σαν Βραζιλιάνα νιώθω απόλυτη ντροπή για τον Jair Bolsonaro», «Συγγνώμη Brigitte. Είσαι μοναδική και υπέροχη» ενώ τοποθετήθηκε υπέρ του Macron και ο Paulo Coelho, o oποίος έδωσε την καλύτερη εξήγηση για τη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου Προέδρου: «Καθώς καίγεται ο Αμαζόνιος, η κυβέρνηση της Βραζιλίας, δεν έχει επιχειρήματα. Καταφεύγει στις προσβολές, την άρνηση και τα γελοία σχόλια για να αποφύγει να μιλήσει για ευθύνες»
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ