2019-08-30 08:35:28
Φωτογραφία για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV : Η ανακοίνωση για τη νέα σεζόν...
Νέα σεζόν στο Μακεδονία TV 

Από 9 Σεπτεμβρίου 

Το δυναμικό πρόγραμμα του σταθμού επανέρχεται ανανεωμένο την καινούργια τηλεοπτική σεζόν. Νέες σειρές θα προστεθούν στις αγαπημένες μας. Αγωνία, συγκίνηση, μυστήριο και έρωτας, θα μας κρατήσουν συντροφιά στο πλούσιο, νέο πρόγραμμα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Chicago Fire – Chicago P.D. – Chicago MED  

Το αγαπημένο μας Chicago Fire, έρχονται να συμπληρώσουν οι εξίσου επιτυχημένες σειρές Chicago PD και Chicago MED, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά τον καθημερινό αγώνα των ανθρώπων που ανταποκρίνονται με αυτοθυσία στις ανάγκες της απαιτητικής μεγαλούπολης.

Santa Diabla  

Μπορεί ο έρωτας να βάλει φρένο στη δίψα για εκδίκηση; Μπορεί να τιμωρηθεί η αδικία με δολοπλοκίες και ψέματα; Ανεκπλήρωτα πάθη με καταστροφικές συνέπειες στη νέα μεξικάνικη σειρά Santa Diabla.  

La Patrona  


Μια γυναίκα μόνη εναντίον όλων. Μια γυναίκα που πρέπει να παλέψει για το δίκιο της σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο. Μια δυνατή γυναίκα. Θα αντέξει μέχρι το τέλος; La Patrona, η νέα σειρά με την αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια Aracely Arámbula.

Devious Maids 

Τις ενώνει η ανάγκη για απόδοση δικαιοσύνης. Προσπαθούν να προστατευθούν μόνες τους μέσα σε ένα ψυχρό περιβάλλον χλιδής και εξουσίας. Με τόσα μυστικά στην κατοχή τους όμως, μήπως δεν είναι τελικά και τόσο απροστάτευτες; Devious maids, οι υπηρέτριες της αριστοκρατικής συνοικίας που μας ξεκλειδώνουν τις καλά κλεισμένες πόρτες του Beverly Hills.

Mistresses 

Πικάντικες ιστορίες, παράνομοι δεσμοί, περίπλοκες σχέσεις. Τέσσερις φίλες, που βασίζονται η μία στην άλλη, σε ένα ταξίδι αναζήτησης της ευτυχίας. Τέσσερις νέες γυναίκες ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, αντιμετωπίζοντας τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής. Mistresses, η γυναικοπαρέα που θα μας συγκινήσει.

Απο 9 Σεπτεμβρίου στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ