2019-09-01 07:00:45
Φωτογραφία για Εξασθενεί το μελτέμι στο Αιγαίο- Έρχονται μέσα στην εβδομάδα τα πρωτοβρόχια
Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες.

Σχεδόν αίθριος θα κυλήσει ο καιρός το Σάββατο σχεδόν σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά και θερμοκρασίες κοντά στα κανονικά επίπεδα. Οι βοριάδες θα διατηρηθούν ενισχυμένοι στο Αιγαίο στα 6-7 και τοπικά στα 8 μποφόρ.

Θα επανέλθει η θερμοκρασία βαθμιαία σε κανονικά επίπεδα, ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν στο Αιγαίο. Στη Δυτική Ελλάδα πλησιάζουν κάποια χαμηλά από την Ιταλία που θα προκαλέσουν τοπικές βροχές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια στα ορεινά των οποίων είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένοι όμβροι ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας έως 7 μποφόρ.


Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικούς

όμβρους και πιθανές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ