2019-09-01 18:55:46
Φωτογραφία για Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του Alpha(+Ποιές εκπομπές βγαίνουν Οκτώβρη;)
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο πρόγραμμα του ALPHA, που θα εμπεριέχει τις σταθερές του αξίες και πολλές νέες σειρές. Τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας έχουν αποδείξει, άλλωστε, τις τελευταίες σεζόν, ότι με σίριαλ στην prime time σκαρφαλώνουν ψηλά στους πίνακες της Nielsen.

 Οι πρεμιέρες θα ξεκινήσουν από την 7η Σεπτεμβρίου, με τον Νίκο Μάνεση να κόβει πρώτος το νήμα με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Δύο ημέρες μόλις μετά, ο Τάκης Χατζής θα καλημερίσει το κοινό στις 10.30, για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, με την εκπομπή «Εκτός γραμμής» και τη Λήδα Μπόλα στο πλευρό του.

 Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, η Ναταλία Γερμανού θα ακολουθήσει με το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Καλύτερα δε γίνεται!», ενώ τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι πρώτες επίσημες για τα «δυνατά χαρτιά» του καναλιού.

 Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει για την πρωινή παρέα, με ανανεωμένη ομάδα και το «Happy Day», στοχεύοντας στο να συνεχίσει την επιτυχία των περασμένων ετών. Πιθανότατα, την ίδια ημέρα, θα βγει στον αέρα και το νέο απογευματινό παιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου, «Πάνω Κάτω», το οποίο θα δίνει το lead in στο κεντρικό δελτίο και τον Αντώνη Σρόιτερ.


 Η βασίλισσα της TV, Ελένη Μενεγάκη, κάνει come back στις 30 Σεπτεμβρίου με πολλές αλλαγές σε θεματολογία και πάνελ, σταθερή όμως πάντα στο ραντεβού της στις 13.00.

 Πρώτες επίσημες για τις σειρές Όσον αφορά στη μυθοπλασία, η καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου», που θα συνεχίσει για 4η σεζόν, θα ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου. Ενώ τα..Αστέρια στην άμμο βγαίνουν μια μέρα πριν,με διπλό επεισόδιο

 Στα τέλη Σεπτέμβρη, η σταθερή αξία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αλλά και οι νέες αφίξεις «Έρωτας μετά», «Κρατάς μυστικό», «Σπίτι είναι…» θα δώσουν αέρα ανανέωσης στην prime time του ALPHA.

 Πάνε για Οκτώβρη

 Άγνωστη παραμένει η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας του Φώτη Σεργουλόπουλου, με το μεσημεριανό τηλεπαιχνίδι που φέρει τον ξένο τίτλο «Divided», με το μόνο βέβαιο να είναι ότι θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Αρχές Οκτώβρη πρεμιέρα θα κάνει και η Ελεονώρα Μελέτη, η μεγάλη κερδισμένη της περσινής χρονιάς.

 Η late night εκπομπή της, «Μετά τα μεσάνυχτα», σάρωσε και ο νέος κύκλος αναμένεται ακόμη πιο καθηλωτικός με καλεσμένους έκπληξη. «Αυτοψία» και «360 μοίρες» θα βγουν στον αέρα μέσα Οκτώβρη, ενώ η σιδηρά κυρία του ALPHA Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο τούνελ» θα εκπέμψει περίπου στα τέλη Οκτώβρη. Το ίδιο θα συμβεί και με τον αγαπημένο σεφ με το «Kitchen Lab» του, Άκη Πετρετζίκη.

Πηγή: Reader

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ