2019-09-04 11:00:40
Φωτογραφία για Αύξηση στον διαφημιστικό χρόνο...
Ελαφρώς αυξημένο κατά 1,42% εμφανίζεται το σύνολο του ραδιοφωνικού διαφημιστικού χρόνου σε δευτερόλεπτα το διάστημα Ιανουάριος-Ιούλιος 2019, σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2018, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το Spot Monitor. Συγκεκριμένα, το διάστημα αυτό καταγράφηκαν συνολικά 89.569.540 δευτερόλεπτα διαφημιστικού χρόνου. Η Αθήνα ήταν η μόνη που κατέγραψε μείωση, με ποσοστό 1,50%, ενώ με θετικό πρόσημο έκλεισαν Θεσσαλονίκη και Περιφέρεια, με 3,56% και 2,61% αντίστοιχα. Η κατηγορία τρόφιμα-ποτά βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των κατηγοριών με τη μεγαλύτερη επένδυση στη ραδιοφωνική προβολή σε επίπεδο δευτερολέπτων την εξεταζόμενη περίοδο. 

Το top 5 των κατηγοριών με τη δυναμικότερη διαφημιστική παρουσία στο συγκεκριμένο Μέσο συμπληρώνουν η κινητή τηλεφωνία, η διασκέδαση, το δημόσιο και ο εξοπλισμός οικοδομής. Παράλληλα, σε επίπεδο brands, το retail τροφίμων εξακολουθεί να διατηρεί την πρωτοκαθεδρία, με πρώτη στο εξεταζόμενο διάστημα τη Lidl, δεύτερο τον Μασούτη και τρίτη την AB Βασιλόπουλος
. Στην πρώτη θέση των «climbers» της διαφημιστικής προβολής σε επίπεδο χρόνου βρέθηκε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ακολουθούμενη από τον ΟΠΑΠ και την Europa Profil Αλουμίνιο, ενώ το brand που τη μείωσε περισσότερο ήταν ο Σκλαβενίτης, ακολουθούμενος από την Τράπεζα Πειραιώς. Στην Αθήνα, τον περισσότερο διαφημιστικό χρόνο κατέλαβε η Cosmote, στη Θεσσαλονίκη η Μασούτης και στην Περιφέρεια η ΑΒ Βασιλόπουλος. 

Το διάστημα Ιανουάριος-Ιούλιος 2019, ο μήνας με τον περισσότερο διαφημιστικό χρόνο ήταν ο Ιούνιος, με 14.329.111 δευτερόλεπτα.

Μedia.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ