2019-09-04 18:11:41
Φωτογραφία για Νέο Apple TV θα παρουσιάσει η Apple στην εκδήλωση?
Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης της 10ης Σεπτεμβρίου, θα είναι αφιερωμένο στο iPhone 11, αλλά θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία να γνωρίσετε μια νέα τηλεόραση της Apple. Πράγματι, δύο πληροφοριες μας δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση, αν και οι φήμες δεν είναι τόσο μεγάλες μέχρι στιγμής. 

Η πρώτη ένδειξη δημοσιεύεται από το never_released, σε ένα λογαριασμό του Twitter που είχε ήδη κάποιο παρασκήνιο στην Apple στο παρελθόν. Εκεί αποκαλύπτει ότι ένα νέο Apple TV αριθμημένο AppleTV11,1 φτάνει και θα έχει τον επεξεργαστή A12, το ίδιο με το iPhone XS και το iPhone XR. Σε σύγκριση, το προηγούμενο Apple TV 4K χρονολογείται από το 2017 και έχει τον επεξεργαστή A10X. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η Apple επιλέγει τον A12 και όχι το A12X για αυτό το θέμα.

Η άλλη ένδειξη προέρχεται από το 9to5Mac , το οποίο λέει ότι έλαβε πληροφορίες σχετικά με μια νέα τηλεόραση Apple με HDMI 2.1
. Αυτό το πρότυπο προσφέρει ένα μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 48 Gb / s, από 4K έως 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο (και 8K έως 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο) και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για παίκτες με το VRR (Variable Rate Refresh Rate) για την προσαρμογή της συχνότητας Δυναμική ανανέωση και λειτουργία αυτόματης χαμηλής καθυστέρησης (ALLM) για αυτόματη επιλογή της ιδανικής μεθόδου εισαγωγής καθυστέρησης με βάση το περιεχόμενο.

Αυτό είναι καλό, αν η Apple θα προσφέρει το Apple Arcade, μια συνδρομή για να παίξει καποιος περισσότερα από 100 παιχνίδια σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV. Η υποστήριξη για το HDMI 2.1 θα μπορούσε να είναι ωραίο για παιχνίδια για να βελτιώσει την εμπειρία.Την απάντηση θα την έχουμε την επόμενη εβδομάδα πάνω σε αυτές τις φήμες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ