2019-09-06 18:45:50
Φωτογραφία για Siri: Μεγάλες αλλαγές αναμένονται για το 2021 συμπεριλαμβανομένης της μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο
Μια διαρροή των εσωτερικών εγγράφων της Apple παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για το προσεχές μέλλον της Siri. Και αν πιστεύουμε αυτά τα έγγραφα, οι εξελίξεις θα είναι πολυάριθμες. Έτσι, μέχρι το 2021, η Siri θα ενσωματώσει τη λειτουργία Find My Friends και θα διαχειριστεί και το App Store . 

Πολύ πιο ενδιαφέρον, είναι που ο βοηθός φωνής της Apple θα έχει επίσης έναν μεταφραστή σε πραγματικό χρόνο που δεν απαιτεί πρόσβαση στο δίκτυο (ένα ισχυρό σημείο για τους ταξιδιώτες).

Η Siri θα επεκτείνει επίσης τη λίστα των λειτουργιών της στα αξεσουάρ της Apple όπως για παράδειγμα, ο οδηγός μπορεί να προτείνει την ανάγνωση των ειδοποιήσεων όταν ο χρήστης φορά τα AirPods ή θα οδηγήσει το Shazam στο Apple Watch.

Το νέο κύριο χαρακτηριστικό του Siri 2.0, το οποίο επίσης προηγήθηκε από πολλές φήμες και διαρροές, είναι ένας τρόπος συζήτησης που ειδικεύεται σε θέματα υγείας.Μπορεί η Siri να μην αντικαταστήσει τον γιατρό, αλλά θα μπορεί να παραπέμπει τον χρήστη τουλάχιστον όταν ο τελευταίος του λέει για πολύ γενικά συμπτώματα. Αυτή η λειτουργία θα συνδέεται με το HealthKit / ResearchKit και μπορεί να υποτεθεί ότι οι διάφοροι αισθητήρες του Watch της Apple (ECG) μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω την προκαταρκτική διάγνωση. Τέλος, η Siri θα πρέπει να συνοδεύει μια νέα γκάμα αξεσουάρ ... που δεν είναι λεπτομερή ακόμη στη διαρροή.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ