2019-09-07 14:57:59
Φωτογραφία για Έκλεβε ρεύμα από... φανάρι!
Η "εφευρετικότητα" ενός πολίτη στη Ζαχάρω Ηλείας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο… Τι έκανε; Έκλεβε ρεύμα από γραμμή που ηλεκτροδοτούσε φανάρι μέχρι που βραχυκύκλωσαν όλα και αποκαλύφθηκε η παράνομη δράση του.

Ο φωτεινός σηματοδότης στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ζαχάρως είχε βγει εκτός λειτουργίας προκαλώντας την αντίδραση των κατοίκων, ενώ η αστυνομία είχε κάνει σχετικά έγγραφα για την επισκευή του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ant1news.gr, όταν έφτασαν τα ειδικά συνεργεία για να επισκευάσουν το φανάρι ανακάλυψαν έκπληκτοι πως κάποιος είχε κάνει ρευματοκλοπή στη γραμμή που παρείχε ρεύμα για την λειτουργία των φαναριών και εξαιτίας του βραχυκυκλώματος που είχε προκληθεί τα φανάρια είχαν βγει εκτός λειτουργίας.

Στην συνέχεια κλήθηκε η ΔΕΗ, η οποία προχώρησε σε διακοπή της ρευματοδότησης και έκανε έλεγχο στις παροχές ρεύματος οπότε και επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για βραχυκύκλωμα μετά από ρευματοκλοπή.

Ο δράστης εντοπίστηκε και αναμένεται να γίνουν τα προβλεπόμενα για τον παραβάτη αλλά και για την αποκατάσταση της βλάβης.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ