2019-09-08 10:20:20
Φωτογραφία για Δούκισσα:Συμφώνησε στο ONE αλλά εκκρεμεί η ζώνη...
Πυρετώδεις μαθαίνω είναι οι προετοιμασίες στη Συγγρού για την έναρξη του One που τοποθείται χρονικά στα μέσα Οκτώβρη όταν πια θα έχει κατοχυρωθεί και με τη βούλα η οριστική άδεια από το ΕΣΡ. Και ενώ είναι ξεκάθαρο πως θα δοθεί έμφαση στην ενημέρωση με ροή από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ ,θα υπάρχουν και ψυχαγωγικές πινελιές.

Η Σάσα Σταμάτη συμφώνησε για το πρωινό 10.00 – 12.00 και όχι μέχρι τις 13.00 όπως είχε αρχικά ακουστεί ενώ «ναι» υπό προϋποθέσεις είπε και η Δούκισσα Νομικού για χαλαρή πρωινή ή μεσημβρινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Η παρουσιάστρια γεννάει και δεν θέλει η επιστροφή της στην τηλεόραση να γίνει πριν τον Φεβρουάριο. Επίσης έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει τα εχέγγυα για να έχει επιτυχία η εκπομπή πάντα βέβαια σε λογικά πλαίσια όπως είναι λογικό να ισχύει για ένα κανάλι που τώρα κάνει την πρεμιέρα του. Η Δούκισσα θέλει πιο πολύ μια εκπομπή τύπου «Joy» που παρουσίαζε παλαιότερα με συμβουλές ομορφιάς, γυμναστικής, ευεξίας, διατροφής κ.τ.λ. και λιγότερο ένα κλασικό πρωινό με gossip, μαγειρικές, ζώδια.

Και βέβαια το μεγάλο ατού που προσφέρει στο κανάλι είναι οι εταιρείες των χορηγών που σέρνει πίσω της και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετές. Οπότε η τηλεοπτική της επιστροφή αργεί ακόμα.

Nassosblog.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ