2019-09-08 17:41:48
Φωτογραφία για «Πράκτορας» του Πούτιν η γυναίκα που σέρβιρε παγωτό στον Ερντογάν;
Οι φήμες οργιάζουν τώρα στη Μόσχα ότι η πωλήτρια είναι μέλος της υπηρεσίας ασφαλείας του Πούτιν Χρήστες του Διαδικτύου στη Ρωσία, αν και καθυστερημένα, παρατήρησαν κάτι.

Ότι το πρόσωπο της ξανθιάς γυναίκας στην Διεθνή Έκθεση αεροναυπηγικής στη Μόσχα (MAKS 2019), που σέρβιρε προ ημερών παγωτό στον Πούτιν και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τους ήταν πολύ οικείο, αφού ήταν η ίδια που είχε πουλήσει χωνάκι στον Ρώσο πρόεδρο στην ίδια έκθεση προ διετίας, όπως φαίνεται κι από βίντεο του 2017.

Οι πρόεδροι της Τουρκίας και της Ρωσίας επισκέφθηκαν τον Αύγουστο την έκθεση αεροναυπηγικής στη Μόσχα (MAKS 2019). Αφού είδαν τα εκθέματα, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας παγωτό.

Ο Ερντογάν χωρίς να ψάξει καν την τσέπη του για να πληρώσει γύρισε στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον ρώτησε: «Θα πληρώσεις και για εμένα;». «Ναι, βέβαια θα πληρώσω. Αλλωστε, είσαι καλεσμένος μας», ήταν η απάντηση του Ρώσου προέδρου. Ο γαλαντόμος Πούτιν πλήρωσε με χαρτονόμισμα των 5.000 ρουβλιών και ζήτησε από την πωλήτρια να δώσει τα ρέστα στον υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας, Ντένις Μαντούροφ, που στεκόταν δίπλα του.


Δείτε την πωλήτρια με την εκπληκτική ομοιότητα από το 2017

Οι φήμες οργιάζουν τώρα στη Μόσχα ότι η πωλήτρια είναι μέλος της υπηρεσίας ασφαλείας του Πούτιν. Νερό στο μύλο της θεωρίας συνωμοσίας ρίχνουν και οι δηλώσεις άλλων παγωτατζήδων στην ίδια έκθεση ότι δεν την έχουν ξαναδεί στο παρελθόν ή μετά την επίσκεψη των προέδρων Ρωσίας και Τουρκίας καθώς και το γεγονός ότι η μάρκα παγωτού που σερβιρίστηκε στον Πούτιν και τον Ερντογάν δεν ήταν διαθέσιμη για άλλους επισκέπτες της έκθεσης, όπως λέει η Moskovsky Komsomolets.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχονται στο Β μισό...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχονται στο Β μισό...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ