2019-09-09 13:00:09
Φωτογραφία για Παγκόσμιο τουρνουά τένις under 18 στη Ρόδο
Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο το Παγκόσμιο Τουρνουά Τένις ITF Junior 2019 Rodos Cup, για αθλητές της κατηγορίας Junior under 18, δηλαδή για αγόρια και κορίτσια κάτω των 18 ετών.

Το ανωτέρω τουρνουά δόθηκε για πρώτη φορά στη Ρόδο από τη διεθνή ομοσπονδία (ITF) ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης. Η σημαντική αθλητική διοργάνωση, μία εκ των τεσσάρων παγκοσμίων τουρνουά, αναμένεται να στηρίξει την περιοχή του Αιγαίου, σε συνδυασμό και με τα παγκόσμια τουρνουά τα οποία ανατέθηκαν στη Μυτιλήνη, ως εκπρόσωπο του Βορείου Αιγαίου.

Στο παγκόσμιο τουρνουά λαμβάνουν μέρος όλοι οι αθλητές που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες, όπως για παράδειγμα τα τουρνουά της Καλαμάτας και της Πρέβεζας που ανέδειξαν τους Roger Federer ως το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης σήμερα, καθώς και τον Dominic Thiem, ως το νούμερο 4 αντίστοιχα.

Παράλληλα, η δράση αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τη Ρόδο, καθώς θεωρείται από τις ιδανικές διοργανώσεις που συνδυάζουν τον τουρισμό με τον αθλητισμό.

Τέλος, συνδιοργανωτές του παγκόσμιου τουρνουά είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης και ο Δήμος Ρόδου.
tornosnews
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ