2012-06-16 12:05:03
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΟ ΣΟΦΕ, ΘΑ Σ'ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ...
Ούτε παρακάλια, ούτε ασπρόμαυρα πρωτοσέλιδα,ούτε κλάμα για καμία βδομάδα (και βάλε). Αυτά τα αφήνουμε για άλλους. Εδώ είναι Ολυμπιακός και δε μας αρμόζει κάτι τέτοιο για το αντίο του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Με τον "σοφό" στον πάγκο, ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, έχουμε νιώσει μοναδικά συναισθήματα τόσο στην πρώτη, όσο και στη φετινή του θητεία στον ερυθρόλευκο πάγκο. Συναισθήματα που δε μπορούν να συγκριθούν με τίποτ'άλλο.

Το φετινό μπασκετικό θαύμα για πολλούς, δε θα το ξεχάσει κανείς οπαδός του Ολυμπιακού,όσα χρόνια και αν περάσουν.

Η ιστορία έγραψε, ότι προπονητής του Ολυμπιακού τη σεζόν 2011-2012 που αναδείχθηκε τόσο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ όσο και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ήταν ο μεγάλος ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ.

Το ίδιο είχε γράψει και στο μυθικό triple crown του 1997 Η επιλογή του να συνεχίσει στην εθνική ομάδα της χώρας του και μόνο σ'αυτή,κουρασμένος πια στην ηλικία των 69 ετών, είναι απόλυτα σεβαστή και αποδεκτή. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δε φεύγει από τον Ολυμπιακό για τα...ευρώ, φεύγει μετά από μία μυθική χρονιά και αυτό από μόνο του είναι αρκετό, μαζί με όσα πέτυχε να τον κρατήσει για πάντα στις καρδιές μας. Ένας ΚΥΡΙΟΣ των ευρωπαϊκών γηπέδων μας αποχαιρέτησε και μας άφησε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης...

Η καλύτερη κληρονομιά και ότι αρμόζει στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Σε 4 χρόνια ο ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού κατέκτησε δύο ευρωπαϊκά, δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και το ΠΡΩΤΟ triple crown ελληνικού συλλόγου!

Το κενό που αφήνει ο δικός μας Ντούντα, είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Το γνωρίζει ο κόσμος του Θρύλου, το γνωρίζουν και οι ιδιοκτήτες της ομάδας. Το ρόστερ της ομάδας δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούν εύκολα άλλοι προπονητές,δεν είναι εύκολο να πάρει κάποιος προπονητής από αυτά τα παιδιά το...110% όπως έκανε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Τώρα πλέον, το βάρος πέφτει στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ που θα κληθούν να κάνουν την καλύτερη επιλογή για το αύριο της ομάδας. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, ούτε αυτή η ομάδα θα είναι φωτοβολίδα...

Οι βάσεις για την αυτοκρατορία έχουν μπει, χρέος όλων μας είναι να την συνεχίσουμε, να την κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη.

Η διοίκηση, ο κόσμος, οι παίκτες και ο νέος κόουτς, ενωμένοι σα γροθιά πρέπει να κρατήσουν το Θρύλο μας στην κορυφή...

ΑΝΤΙΟ "ΣΟΦΕ", ΘΑ Σ'ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ...

Υ.Γ : Παρακαλούντε οι...μπουκωμένοι να μην πιάνουν στο στόμα τους αυτόν που τους γέμισε σφαλιάρες. Ευχαριστούμε...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ