2019-09-10 17:46:14
Φωτογραφία για BBC: Μαργαρίτης Σχοινάς, ο άνθρωπος που μετράει τα λόγια του
Γνωστός για το πόσο προσεκτικός σε αυτά που λέει, αλλά και σε αυτά που δεν λέει, είναι ο Αντιπρόεδρος της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Μαργαρίτης Σχοινάς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το BBC, στο σύντομο βιογραφικό του.

Επισημαίνοντας την ποικιλομορφία στη νέα δομή της επόμενης Κομισιόν, η οποία θα αποτελείται για πρώτη φορά από 13 γυναίκες και 14 άνδρες, το BBC αναφέρεται με λίγα λόγια στα νέα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα της νεοκλεγείσας Προέδρου Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς υπήρξε πάντα ειλικρινής όσον αφορά το Brexit, σημειώνει το βρετανικό δίκτυο, σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους για τη χώρα. Ειδικότερα, ο κ. Σχοινάς πίεσε το Ηνωμένο Βασίλειο να δώσει «διευκρινήσεις» σχετικά με τα δικαιώματα των πολιτών της Ε.Ε. που ζουν στη Βρετανία μετά την έξοδο της χώρας από την Ένωση.

Ο νέος Αντιπρόεδρος της Κομισιόν είναι επίσης από εκείνους που έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι no deal Brexit ισοδυναμεί με σκληρά ιρλανδικά σύνορα και κατά συνέπεια ελέγχους σε ανθρώπους και αγαθά.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ