2019-09-14 10:05:12
Φωτογραφία για Η μεγάλη αλλαγή που αποφασίστηκε για το DOT του ΣΚΑΪ...
Το DOT. του ΣΚΑΪ αλλάζει τη φετινή σεζόν ζώνη,καθώς πια θα βγαίνει στις 12 το μεσημέρι και όχι απόγευμα. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η μία από τις αλλαγές που έρχονται.

Σύμφωνα με το tinasmess.gr και την Τίνα Μεσσαροπούλου, από φέτος θα υπάρχει και μια άλλη καινοτομία στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Η εκπομπή την Κυριακή θα είναι χωρισμένη σε δυο μέρη. Το πρώτο μέρος θα είναι το γνωστό “Dot.”όπως το ξέρουμε μέχρι τώρα και το δεύτερο μέρος θα είναι ένα “Dot.” αφιερωμένο στα παιδιά από τα ίδια παιδιά. Τη θέση της Νάνσυς και του Θανάση θα πάρουν λιλιπούτειοι παορουσιαστές – μάλιστα όλο αυτό το διάστημα γίνονταν κάστιγκ για να βρεθούν παιδιά και τα οποία από ότι μαθαίνω πήγαν εξαιρετικά – οι οποίοι και θα κάνουν συνεντεύξεις, θα μεγειρεύουν και γενικά θα κάνουν ό,τι κάνουν και στην ενήλικη μορφή της εκπομπής.

Πληροφορίες μου λένε ότι είναι τέτοια η απήχηση της εκπομπής στην αγορά που αν συνεχιστεί αυτό υπάρχει περίπτωση το παιδικό “Dot.” να προβάλλεται τόσο την Κυριακή όσο και το Σάββατο.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ