2019-09-14 19:53:43
Φωτογραφία για Το αρχαίο αντίδοτο που θα αποφράξει τις αρτηρίες σας, θα μειώσει την χοληστερίνη και θα τονώσει το ανοσοποιητικό σας.
Ένας αναγνώστης μας ρώτησε πώς μπορεί να καθαρίσει τις αρτηρίες του χωρίς χειρουργική επέμβαση αλλά μόνο με υγιεινή τροφή. Έτσι κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε αυτή την αρχαία συνταγή η οποία έχει πολύ γρήγορα αποτελέσματα με την προϋπόθεση να συνδυαστεί με καθημερινή άσκηση και την διακοπή των συνηθειών που προκαλούν φραγή στις αρτηρίες και αυξάνουν την χοληστερίνη. Η συνταγή είναι αυτή:

Υλικά

4 λεμόνια

2 κουταλιές της σούπας σκόνη ginger

4 σκελίδες σκόρδο

2 λίτρα νερό

Διαδικασία

Αρχικά πλύνετε τα λεμόνια και κόψτε τα σε φέτες διατηρώντας την φλούδα. Στη συνέχεια καθαρίστε το σκόρδο και βάλτε το στο μπλέντερ μαζί με τα λεμόνια και το ginger. Τα αναμιγνύετε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Το μείγμα αυτό το τοποθετείτε σε ένα τηγάνι μαζί με το νερό και το αφήνετε να βράσει για λίγο ανακατεύοντας συνεχώς. Μετά από λίγο το αφήνετε να κρυώσει, στραγγίζετε το υγρό από τα στερεά και το τοποθετείτε σε ένα βάζο.

Πως το χρησιμοποιείτε

Πίνετε κάθε μέρα ένα ποτήρι από το υγρό 2 ώρες πριν από κάθε γεύμα επί 3 εβδομάδες με ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας (την 4η εβδομάδα). Αν η γεύση σας είναι πολύ δυσάρεστη μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά μέλι.

Τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα! Ακόμα και μετά τις πρώτες 3 εβδομάδες θα καταλάβετε διαφορά στην ενέργεια και την υγεία σας οι οποίες θα έχουν βελτιωθεί αισθητά.

mymind.gr



Let's block ads! (Why?)


πηγη
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ