2019-09-14 21:44:25
Φωτογραφία για Μωράκι γεννήθηκε στις 11/9, στις 9:11 και ζύγιζε 9,11 λίβρες!
Οι συμπτώσεις στους αριθμούς έκαναν το νεογέννητο κοριτσάκι... viral

Μία Αμερικανίδα έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο αποκαλεί "μικρό θαύμα" γιατί γεννήθηκε την ημέρα της επετείου των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, στις 9:11 πμ και ζύγιζε 9 λίβρες και 11 ουγγιές (σχεδόν 4 κιλά και 311 γραμμάρια), γράφει σήμερα στην ιστοσελίδα του το BBC.

Η μικρή Κριστίνα Μπράουν γεννήθηκε στο νοσοκομείο Methodist LeBonheur, στο Τζέρμανταουν του Τενεσί.

«Είναι μια νέα ζωή μέσα στην καταστροφή», είπε η μητέρα της Καμετριόνι Μουρ-Μπράουν.

Την ημέρα της γέννησής της πραγματοποιήθηκαν τελετές μνήμης σε όλη την αμερικανική επικράτεια για τα 18 χρόνια από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η Κριστίνα ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή και το ιατρικό προσωπικό μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου εντυπωσιάστηκε όταν καταγράφηκε η ώρα της γέννησης και το βάρος της νεογέννητης.


«Ακούσαμε τον γιατρό να ανακοινώνει την ώρα της γέννησής της και στη συνέχεια όταν ζύγισαν την Κριστίνα ακούσαμε επιφωνήματα όταν όλοι συνειδητοποίησαν ότι η Κριστίνα ζύγιζε 9/11, γεννήθηκε στις 9:11, στις 9/11», είπε ο πατέρας της Τζάστιν Μπράουν.

«Ήταν πράγματι υπέροχο, ειδικά το να βρίσκεις λίγη χαρά σε μια ημέρα τέτοιας τραγωδίας».

Η Ρέιτσελ Λάφλιν, η επικεφαλής των νοσηλευτριών στο νοσοκομείο, είπε ότι τέτοια σύμπτωση είναι υπερβολικά σπάνια.

«Εργάζομαι πάνω από 35 χρόνια εδώ και δεν έχω δει ποτέ μέχρι σήμερα την ημερομηνία γέννησης, την ώρα γέννησης και το βάρος του μωρού να έχουν τον ίδιο αριθμό», σχολίασε.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ