2019-09-15 11:46:35
Φωτογραφία για Κικίλιας: Σε 5 μήνες μέσω ΑΣΕΠ και ηλεκτρονική πλατφόρμα οι προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στα Νοσοκομεία!
HR 

Με διαδικασίες εξπρές θα προσλαμβάνονται στο άμεσο μέλλον οι γιατροί και οι νοσηλευτές στα νοσοκομεία προκειμένου να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας είχε προϊδεάσει σχετικά στη πρώτη του Συνέντευξη Τύπου. Διαβάστε τι είπε: «Υπουργός Υγείας: Θα μειώσουμε το χρόνο για τις προσλήψεις στα Νοσοκομεία! Τι ετοιμάζει»

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο Σκάι επεσήμανε ότι άμεσα θα προωθηθούν αλλαγές στις προσλήψεις στο ΕΣΥ, καθώς σήμερα ο χρόνος φθάνει ακόμη και τους 18 μήνες.

Όπως είπε, σύντομα μέσα από ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα δημιουργηθεί μέσω ΑΣΕΠ, η διαδικασία των προσλήψεων θα γίνεται σε πέντε μήνες.

Όπως επεσήμανε ο υπουργός Υγείας, οι πρώτοι γιατροί και νοσηλευτές που θα προσληφθούν με τη νέα ηλεκτρονική διαδικασία μέσω πάντα του ΑΣΕΠ, θα διορισθούν στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας όπου καταγράφονται τα μεγαλύτερα προβλήματα και ελλείψεις.

Τους μήνες της γρίπης περίπου 90 άτομα είναι στην αναμονή για ένα κρεβάτι εντατικής, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Β.Κικίλιας θέλοντας να δείξει το πρόβλημα της υποστελέχωσης που υπάρχει σήμερα στις Εντατικές.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ