2019-09-15 14:00:28
Φωτογραφία για Εξαιρετική πρωτοβουλία του ΥΦΕΘΑ κ. Αλκ. Στεφανή για τα Στελέχη των ΕΔ
Εξαιρετική πρωτοβουλία, του ΥΦΕΘΑ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, εφαρμόζει από σήμερα ένα πρωτοπόρο για τα χρονικά των Ενόπλων Δυνάμεων μέτρο, κατά την επίσκεψη του στη Ρόδο, θα δεχτεί σήμερα το πρωί, όσα Στελέχη επιθυμούν να του παρουσιάσουν, όλα όσα προβλήματα τους απασχολούν.

Η κίνηση αυτή του ΥΦΕΘΑ, είναι απόλυτα στην ορθή κατεύθυνση, θα πρέπει η εκάστοτε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, να γνωρίζει από πρώτο χέρι όλα όσα απασχολούν τα Στελέχη, μέχρι σήμερα που δεν λειτουργούσε αυτή η καινοτομία, οι πληροφορίες που είχε το υπουργείο για τα Στελέχη, ήταν μόνο από την στρατιωτική ηγεσία, η οποία όμως διαχρονικά για διάφορους λόγους, πολλά προβλήματα, τα έκρυβαν κάτω από το χαλί για να δείξουν αρεστοί ότι όλα πάνε καλά.

Επίσης σημαντικό είναι και ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας, ότι η κίνηση αυτή του ΥΦΕΘΑ, απομακρύνει τους Στρατιωτικούς από τα πολιτικά γραφεία, που προσέφευγαν αρκετοί Στρατιωτικοί, για λυθούν χρόνια προβλήματα τους, είτε συλλογικά είτε προσωπικά.

Εκείνο που αξίζει επίσης να σημειωθεί, είναι ότι βλέπουμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, να προσπαθεί να σταθεί δίπλα στο προσωπικό και να αφουγκραστεί τα προβλήματα του, αλλά αυτό άρχισε να ενοχλεί κάποιους, που όλα αυτά τα χρόνια είχαν μόνο εκείνοι τις προσβάσεις, σε ανώτατες βαθμίδες και όχι οι χαμηλόβαθμοι.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ