2019-09-16 19:25:35
Φωτογραφία για iOS 13 vs iOS 12 vs: Μάθετε αν το iOS 13 είναι ταχύτερο ή όχι
Η Apple θα κυκλοφορήσει το πρώτο δημόσιο build του iOS 13 στο κοινό αργότερα αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο, η εταιρεία κυκλοφόρησε την έκδοση του Golden Master του OS σε beta testers την περασμένη εβδομάδα.

Με το iOS 13 έτοιμο για κυκλοφορία, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο είναι πιο γρήγορο συγκρινόμενο με την τελευταία σταθερή έκδοση των iOS 12 και iOS 11.

Όλες οι δοκιμές ταχύτητας από το iTunes iAppleBytes εκτελούνται στο iPhone 6s έτσι ώστε να δείχνουν πόσο το iOS 13 επηρεάζει την απόδοση ενός παλαιότερου iPhone.

Κατά την εκτέλεση του iOS 13, το iPhone είναι πιο γρήγορο από ό, τι με το iOS 12.4.1. Οι εφαρμογές που έχουν ενημερωθεί για να επωφεληθούν από τους νέους χρόνους εκτόξευσης εφαρμογών είναι 2 φορές πιο γρήγορα στο iOS 13 για το iPhone 6s.

Καθώς οι περισσότερες εφαρμογές ενημερώνονται για το iOS 13, θα πρέπει να δούμε πολλές δημοφιλείς εφαρμογές να ανοίγουν γρηγορότερα σε iPhones που εκτελούν το iOS 13.

Η Apple φαίνεται να έχει κάνει μια αξιέπαινη δουλειά με το iOS 13 στην οποία δεν επιβραδύνει τα παλαιότερα iPhones ενώ προσθέτει επίσης μια δέσμη νέων χαρακτηριστικών σε αυτά. Το iOS 12 της προηγούμενης χρονιάς ήταν μια ενημέρωση επικεντρωμένη στην απόδοση και δεν εισήγαγε κανένα σημαντικό νέο χαρακτηριστικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο πιο κάτω...
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ