2019-09-16 21:15:49
Φωτογραφία για Πως θα χρησιμοποιήσετε τους χάρτες της Apple και εκτός σύνδεσης
Οι διάσημες εφαρμογές όπως της Google η της Waze, προσφέρουν μια λειτουργία εκτός σύνδεσης, η οποία σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε από μια τοποθεσία στην άλλη, ελλείψει υπηρεσίας διαδικτύου.  

Η χάρτες της Apple μπορεί να μην έχουν αυτή τη λειτουργία τόσο απλή όσο και στους ανταγωνιστές της αλλά ωστόσο υπάρχει τρόπος να πλοηγηθείτε στους χάρτες της ακόμη και χωρίς σύνδεση και μάλιστα με ένα πολύ απλό τρόπο.

Για να γίνει αυτό χρειαζόσαστε πρώτα να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο και να αναζητήσετε την τοποθεσία που σας ενδιαφέρει και να περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί καθαρά στη συσκευή σας. Τώρα μεγεθύνετε τα διάφορα σημεία στο χάρτη ιδιαίτερα αυτά που σας ενδιαφέρουν για να φορτωθούν σωστά στη συσκευή σας.Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να μείνετε χωρίς δρόμους και χωρίς ονόματα ή ακόμη χειρότερα, με κενές ζώνες.

Αυτό ήταν τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χάρτη που φορτώθηκε ακόμη και χωρίς σύνδεση αρκεί να μην κλείσετε τις "Υπηρεσίες τοποθεσίας" γιατί θα σταματήσει να εμφανίζεται. Όσο περισσότερο κάνετε μεγέθυνση πριν ξεκινήσετε εκτός σύνδεσης, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες θα αποθηκευτούν.

Η πλοήγηση, μαζί με την εναλλακτική επιλογή της διαδρομής (που αποθηκεύτηκε) θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όσο είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία "Υπηρεσίες τοποθεσίας", όμως δεν θα μπορείτε να λάβετε πρόσθετες υπηρεσίες που απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο, όπως η προσθήκη στάσεων  και άλλες πληροφορίες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ