2019-09-18 09:25:25
Φωτογραφία για EΟΠΥΥ: Λειτουργεί δύο μήνες με το μισό ΔΣ!
Ανεξήγητη καθυστέρηση διαπιστώνεται στη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), μετά την κυβερνητική αλλαγή.

Ενώ οι αντικαταστάσεις προσώπων στις επιτελικές θέσεις των περισσότερων οργανισμών του δημοσίου έγιναν γρήγορα, στην κορυφή του ΕΟΠΥΥ παρατηρείται τελματώδης κατάσταση. 

Sofokleousin.gr

Μετά την εκλογή της νέας κυβέρνησης στο ΔΣ έχουν απομείνει 6 από τα 11 μέλη, καθώς τα υπόλοιπα υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. 

Όπως είναι φυσικό στο διάστημα αυτό το όργανο υπολειτουργεί με τα εν ενεργεία μέλη του να είναι στην πλειονότητά τους εκπρόσωποι φορέων (ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΑμεΑ) και δεν μπορεί να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του οργανισμού, περιοριζόμενο στη διεκπεραίωση των τυπικών.

Φήμες αποδίδουν την δυστοκία πλήρωσης των κενών θέσεων του ΔΣ σε ενδοκυβερνητικές διαφωνίες σχετικά με την επιλογή της νέας ηγεσίας του ΕΟΠΥΥ.

Ανεξαρτήτως αιτίων της καθυστέρησης η εκκρεμότητα που επηρεάζει αρνητικά τη λειτουργία του οργανισμού των εκατομμυρίων ασφαλισμένων δεν μπορεί να συνεχίζεται.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ